Beoordelingen van Van der Valk Thuis Hoorn

Recente recensies van Van der Valk Thuis Hoorn

4 sterren na 224 reviews

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! (frietjes wat taaiig) echter bij online reserveren moet je goed opletten dat je nog aangeeft dat je het thuis wil laten bezorgen, dit doen zij niet automatisch.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de landelijke websIte staat dat je eten kunt bestellen of afhalen. Dat laatste hebben we de afgelopen tijd meerdere malen gedaan. Dus min of meer routinematig hebben we eten besteld, maar dat kwam niet. Bij nalezen van de bevestiging kwamen we erachter dat we het moesten ophalen. Want achteraf stond in de kleine tekst bij de vestiging in Hoorn dat bezorgen niet meer gaat. Toen met de auto naar het hotel. Ik moest mij vervoegen bij de hotelreceptie. Daar stonden een aantal klanten die moesten inchecken en allerlei vragen en problemen hadden. Ma 20 minuten kon ik mij aanmelden en toen een kwartier wachten op het eten. U zult begrijpen dat dit niet de manier is om het jezelf een keertje gemakkelijk te maken met eten. De kwaliteit van het eten was overigens prima.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen mijn cheesecake was helemaal ingezakt en aan de bodem vast, dus dat was niet zo fijn. Verder was het weer uit de kunst

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel eerder keer wij een prima afhaal hadden bij Valkthuis, moet deze keer enigszins teleurstellend worden beoordeeld. Alle vier de hoofdgerechten ontbeerden de frieten en bij de varkenshaassaté ontbraken de gefrituurde uitjes. Het viel ons eerst niet op, maar achteraf (toch nog wat trek) gecontroleerd met het menu bleek dit. Ook waren de gerechten nu te koud, die eerdere keer was dat niet zo - hoewel ik een stukje moet rijden terug naar Twisk. Het vlees (schnitsels, saté, vegaburger) was zoals het hoort wel van goede kwaliteit, maar zoals opgemerkt: te koud.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd, prima.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip met rijst en kerriesaus was heerlijk en weer zo op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, maar ook dit keer niet helemaal goed gegaan. Dit keer ook niet achteraan gebeld. Schnitzel Toscane met champignon roomsaus besteld maar bleek een schnitzel met een dikke laag kaas (??) te zijn geleverd. De andere gerechten waren wel OK en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Eten was minder niet erg lekker. Zat rijst en patat bij de kipsate. Schnitzel was een beetje sompig

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima verzorgd!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima drie gangen menu, zelfs wat (te)veel. De carpaccio en de zalm waren erg lekker. Mogelijk iets meer groenten en minder rijst, maar verder prima.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas stond er op de site vermeld, dat beide gerechten met friet geleverd zouden worden. Vandaar ook 1 van deze gerechten. Echter was er geheel geen friet bij. Dit was een kleine teleurstelling.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke kipsaté met rijst, op de site stond met frieten en weer op tijd bezorgd !

Reactie van Van der Valk Thuis:Beset heer en mevrouw Verschuur, fijn dat het u weer goed heeft gesmaakt! Wij hopen u weer snel een heerlijk diner te mogen bezorgen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd en warm. Alleen het bestelde broodplankje miste helaas.

Reactie van Van der Valk Thuis:Fijn dat alles op tijd was en warm! Onze excuses voor het vergeten van uw broodplankje. Ondertussen hebben we telefonisch contact gehad en het positief opgelost. Wij kijken er ook naar uit u weer te mogen ontvangen in een van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik haalde de bestelling af en het was precies op de vermelde tijd klaar. Het eten was erg lekker. Wel vond ik de portie patat erg groot! Niets te klagen, beter dat dan te weinig.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Denise, dank u wel voor uw positieve feedback! Graag tot ziens bij Valk thuis of in één van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten !

Reactie van Van der Valk Thuis:Goed om te lezen dat u weer zo heerlijk heeft gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer en mevrouw Eggenhuizen, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Graag gedaan, Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd, complimenten daarvoor, en het eten lekker en goed warm. Enige manco was dat de friet van de hamburger en extra friet er niet bij zat.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Visser, Dank u voor het compliment dat het eten lekker was en precies op tijd! Vervelend om te horen dat de friet niet was mee geleverd. Zoals telefonisch besproken, hopen wij u volgende keer weer netjes op tijd uw eten te kunnen leveren en dan wel inclusief de friet natuurlijk. Dank u voor het prettige telefoon gesprek. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en op precies op de afgesproken tijd geleverd. Top!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer en mevrouw Laan, Dank u wel voor uw positieve reactie! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als gebruikelijk: prima de luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Kees, Dat is goed om te horen! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipfilet was helaas verre van gaar. Slappe melige patat. Jammer dat de sympathiek aangeboden kleine hamburger als vervanging ook van slechte kwaliteit was.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Dijkhuizen, het spijt ons om te lezen dat de bestelling niet helemaal goed is verlopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. We hebben u geprobeerd te bellen, maar hebben u nog niet kunnen bereiken. Ondanks alles hopen we u toch weer als gast online of in een van onze restaurants als dat weer kan te mogen ontvangen om uw negatieve ervaring om te zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk hotel Hoorn

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opnieuw heerlijk. Jammer was dat maar de helft geleverd was en wij op het punt stonden on naar familie te gaan met een grotere tuin. Gebeld en een kwartier later werd de ‘rest’ alsnog bezorgd. Toch vervelend om dit mee te maken en en achteraan moest bellen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was heel snel Warme gerechten waren goed warm De bestelde extra side salat was helaas niet geleverd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten. Was nog lekker warm. Goede bezorging.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Tiggelen, Dank u wel voor uw positieve reactie! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer toppie!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beset heer Magrijn, fijn dat het u weer goed heeft gesmaakt! Wij hopen u weer snel een heerlijk diner te mogen bezorgen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas was alles koud of lauw. ook was de bestelling niet compleet. de porties voor een kindermaaltijd was ook aan de kleine kant. we hadden iets te vieren en wilde dat doen met een etentje, dit was best wel een domper. liever gaan we zodra het kan weer naar het live and cooking restaurant dat is altijd goed geweest. jammer, hopelijk kunnen ze er een oplossing voor vinden zodat de maaltijden langer warm blijven. en even extra checken of bestelling daadwerkelijk compleet zijn.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer en mevrouw Fas, het spijt ons dat de bestelling niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist gesproken en wil nogmaals onze excuses aanbieden en u bedanken voor uw feedback en het prettoge telefoon gesprek. We kijken er naar uit u één deze dagen op ons terras te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na heel veel moeite te hebben moeten doen (diverse malen contact over de website die niet goed funtioneerde) de Sushi aanbieding besteld. 32 stuks. Bij ontvangst viel direct op hoe klein deze sushi`s waren. geadverteerd met Tokan gastrobar waar we echter flink andere sushi hebben genuttigd. We bestellen regelmatig sushi en dit was toch echt een tegenvaller met bv Sushi van de Sushibar in de stad. Jammer en het geld niet waard. de kwaliteit was wel heel goed.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzels waren weer heerlijk met de groente, alleen de aardappelpuree ontbrak !

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Verschuur, fijn dat de schnitzels er groente zo goed gesmaakt hebben. Het spijt ons dat de aardappelpuree ontbrak. onze excuses daarvoor! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Onze thuis-BBQ. Het was heerlijk en meer dan genoeg. Voldoende variatie en snel klaar op onze eigen BBQ. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer en mevrouw Wilders, Dank u wel voor uw positieve reactie! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil van der Valk een groot compliment geven!! Omdat wij de vorige keer een recensie hadden achter gelaten en niet helemaal tevreden waren kregen wij een bon aangeboden. Wat een service! Deze keer een de hamburger en soep besteld. Nou jullie patat was nu heerlijk ook knapperig. Werd nu dmv karton verpakt! Ook de hamburger was heerlijk en soep heet. Bedankt vd Valk goed geregeld!! Al hoop ik nog steeds dst we snel weer in het restaurant kunnen eten.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Ruijgrok, dank u wel voor de complimenten! Fijn om te lezen dat alles deze keer naar wens is geweest. Wij kijken er ook naar uit u weer te mogen ontvangen in een van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag wederom heerlijk gegeten. Per ongeluk had ik mijn afhaaltijd op een uur eerder gezet. Toen we een uur te laat kwamen werd hier niet moeilijk over gedaan. Het eten smaakte prima en vers gemaakt :-).

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Sascha, Goed om te lezen dat je heerlijk hebt gegeten en het mooi is opgelost met het afhaal tijdstip! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste S., 2x 5 sterren, dank u wel! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

GEWELDIG, wat een mooi barbecue pakket. Ruim voldoende voor 2 personen. Het was heerlijk, echt een aanrader.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Wies, dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo geweldig heeft genoten. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet zo lekker

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Jonker, wat spijtig om te lezen dat u het eten niet zo lekker vond. We hopen dat het u een volgende keer beter smaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, nog lekker warm alleen een kwartier te vroeg maar er zijn ergere dingen😁

Reactie van Van der Valk Thuis:Beset heer de Winkel, fijn dat u prima heeft gegeten! En gelukkig was het kwartiertje eerder geen probleem. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het thuis diner was zeer goed verzorgd en van prima kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten. Ook de bezorging was op tijd en het eten was op goede temperatuur. We gaan hier zeker nog eens gebruik van maken.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Roel en Tiny, Wat heerlijk dat u zo lekker heeft gegeten. We kijken uit naar uw volgende bestelling! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en op tijd bezorgd !

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Verschuur, top dat u zo lekker heeft gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, op tijd en lekker eteb

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Neimann, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd gisteren stipt op tijd bezorgd. Het eten was lekker warm en goed van smaak, zoals ik gewend ben van van der valk. Een echte aanrader!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vlees goed gaar en prima op temperatuur Keurig op tijd aangeleverd. Voor herhaling vatbaar

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten met z’n viertjes. Complimenten aan de chef ;-)

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Marco, dank je wel voor de complimenten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en ook op maandag gewoon kunnen bestellen. Ook nog een mailtje dat ze er aan komen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, alles was in orde

Reactie van Van der Valk Thuis:Fijn dat alles naar wens was! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk glutenvrij kunnen eten. Alles keurig verpakt en super warm op tafel!

Reactie van Van der Valk Thuis:Goed om te lezen dat u zo heerlijk heeft gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met de grote schnitzel en champions. Wij genieten elke zondag van Uw maaltijden

Reactie van Van der Valk Thuis:Wat mooi dat u elke zondag geniet van onze maaltijden! Fijn dat u elke keer zo lekker eet. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Reactie van Van der Valk Thuis:Dank je wel Kees! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede en snelle levering. Hartelijk dank voor deze service Met vriendelijke groeten. Wil

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Postema, Fijn dat u zo heerlijk heeft gegeten! Graag gedaan, Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de moederdagbrunch die door dochters was geregeld als het a la carte bestelde diner 's avonds was erg lekker. Brunch voor drie was zelfs te veel voor vier, er gaat vandaag ook nog wat mee naar het werk als lunch. Afhalen in Hoorn was ook goed geregeld, maar we hopen dat van der Valk ook in postcodegebied1715 gaat bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! MIsschien een beetje scheef gehouden onderweg, want de jus lag door de zak, maar daar malen wij niet om want we hebben er van genoten.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Magrijn, onze excuses voor het scheef houden! Gelukkig heeft u wel heerlijk genoten van uw maaltijd, dat horen wij graag! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met deze bezorgservice. Eten is altijd op tijd. Het eten smaakte heerlijk en ook de patat was lekker knapperig. Rosé Toos is een heerlijke wijn!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bbq was fantastisch. Goede kwaliteit en ruim voldoende eten. De bezorging ging eerst mis (had maar de helft) maar dat werd snel en prima opgelost met een verrassing erbij.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: bewaar de kruidenboter niet in de buurt van de warme champignon saus, de kruidenboter was volledig gesmolten. En let op het goed afsluiten van de bekertjes champignonsaus, er was er een helemaal leeggelopen onder in de tas waardoor alle verpakkingen vies waren en de saus op

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw van Houten, zojuist heb ik u gesproken over uw ervaringen. Dank u wel voor de feedback en fijn dat het verder allemaal prima heeft gesmaakt! Graag tot ziens bij Valkthuis of in een van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lekker. Bij een bestelling mistte we rijst. De andere gerecht had kokosrijst en dat hoorde er niet. We hadden ivm allergie andere groente maar dat was er niet. Na een gesprek met excuses is het goed opgelost met een tegoed bon.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Mj, graag willen wij ook via deze weg onze excuses aanbieden voor de misgelopen zaken bij uw bestelling. We kijken er naar uit u te ontvangen in een van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dag hard klussen wilden we onszelf belonen met een lekkere maaltijd. We kozen bewust niet voor de reguliere snelle hap koerier. Er ontbrak 1 maaltijd in de levering. Nabestellen zou te lang duren. Er is me beloofd dat dat bedrag wordt terugbetaald. De maaltijden hebben ons gevoed, maar voor de betaalde prijs kregen we niet het verwachte smakelijke genot. De burger en de patatten waren lauw. De saté onderscheidde zich niet bijzonder veel van de snelle hap. De side salad was onderin zompig. Echt jammer! Nogmaals, ik betaalde zonder problemen de 74 euro voor 4 maaltijden. Maar dit was een teleurstelling.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Sabel, wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet naar wens is geweest. We hebben u geprobeerd te bellen, maar u helaas niet aan de lijn gekregen. We blijven het proberen, maar willen u alvast langs deze weg onze welgemeende excuses aanbieden. We hopen uw negatie ervaring binnenkort om te mogen zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, knapperige friet, meteen klaar om te eten. Niet extra opwarmen of zo. De spiezen met varkenshaas waren prima.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Ben, fijn dat alles zo goed heeft gesmaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de 4e keer besteld en we hebben zitten genieten. Heerlijk. Alles werd op tijd bezorgd en alles was goed warm. De carpaccio salade was een flinke maaltijd en m'n dochter kon de schnitzel niet eens helemaal op! De kipsaté was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Marco, dat vinden wij goed om te horen! Fijn dat u zo heerlijk heeft genoten. Graag tot de volgende keer! met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was heerlijk en de zalm ook. Aardappelpuree en lekker wat groente. Genoeg plukbrood. En de carpaccio was echt heel lekker. Er zat alleen naast de puree nog iets, wij denken bloemkoolpuree, die mogen jullie wel weglaten. Keurig op tijd en nog een extra mail dat jullie onderweg waren. Top, bedankt

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Ross, heerlijk dat alles zo lekker heeft gesmaakt! dank u wel voor uw positieve feedback en graag tot ziens, online of in een van onze restaurants als dat weer mag. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was goed warm.absoluut een verbetering

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Nicole, wat fijn dat het deze keer wel naar wens is geweest! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patatjes ontbraken, saus bij cheesecake ontbrak en de aardappelpuree van de sukade was vpor de helft uit de verpakking gelekt. Eten was verder ongeveer op tijd en wel lekker.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Martijn, We hebben u inmiddels gesproken. Nogmaals onze excuses dat de bestelling niet geheel soepel is verlopen. We kijken uit naar een volgende bestelling! bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bestelling nog niet ontvangen, bestelling wordt op moederdag bezorgt. Kon op bestelformulier geen datum opgeven voor bezorging. Telefonisch contact opgenomen voor bezorging op moederdag.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was lekker. Alleen de beloofde meegestuurde kookinstructies ontbraken bij thuiskomst. Tijdens een telefonisch contact met Hotel Hoorn , werd ik doorverbonden met de keuken en heb mijn kookinstructies ontvangen van de chef-kok !!!??!!! Haahahah.....goed opgelost dus en lekkere asperges gegeten !!👍👍👍😎 Voor een bedrijf dat 'normaal' niet aan afhaalmaaltijden doet is deze oplossing, tijdens de Corona-crisis, dus prima geregeld.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer, mevrouw van Herpt, Dank u wel voor uw positieve reactie! Onze excuses dat de kook instructie in eerste instantie was vergeten, maar fijn om te lezen dat het goed is opgelost en alles heerlijk heeft gesmaakt. Graag tot ziens! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Marjo, wat fijn dat je weer heerlijk hebt gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 maal broodjes besteld, er was er 1. Daarnaast was de Wagyuburger niet doorbakken zoals ik aangegeven had, maar medium rare.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Remmers, het spijt ons om te lezen dat de bestelling niet helemaal goed is verlopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. We hebben u geprobeerd te bellen, maar hebben u nog niet kunnen bereiken. Ondanks alles hopen we u toch weer als gast online of in een van onze restaurants als dat weer kan te mogen ontvangen om uw negatieve ervaring om te zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden twee burgers besteld waarbij ik had aangegeven 1 burger goed doorbakken te willen hebben en zonder blauwe kaas i.v.m. zwangerschap. We kwamen er helaas achter dat beide burger niet doorbakken waren en beide geen blauwe kaas bevatte. Vooral het niet doorbakken geeft weinig vertrouwen om nog eens te bestellen bij V.d Valk Thuis.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Meutstege, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet helemaal goed is verlopen. We hebben u een aantal keer geprobeerd te bellen, maar u helaas niet aan de telefoon kunnen krijgen. Via deze weg bieden wij u onze welgemeende excuses aan! We hopen uw negatieve ervaring in de toekomst weer om te kunnen zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goed verzorgd en keurig en hygiënisch verpakt.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Verreij, dank u wel voor uw positieve feedback! Graag tot ziens bij Valk thuis of in één van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de maaltijden besteld voor mijn ouders, erg moeilijke tijd voor ze, en voor mij. Dus iets lekkers besteld. Het was heel goed ontvangen! Complimenten voor de kok en de service! Het was precies op tijd klaar, heb het opgehaald en ze hebben gesmuld! Dank jullie wel! Gaan we vaker doen!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Goedhart, dank u wel voor uw complimenten! Fijn dat het in de smaak viel, we kijken uit naar uw volgende bestelling. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de carpacio salade, vlees was heerlijk maar de sla was oud, sommige blaadjes vergaan, stronken erin. De artisjokken harten, veel te hard, tip, die van Ah zijn om te zuigen. Ik vind het heel erg om dit te moeten schrijven, 2 teleurstellingen op rij. Niet Van der Valk waardig

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Kol, het spijt ons dat de bestelling niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist gesproken en wil nogmaals onze excuses aanbieden en u bedanken voor uw feedback. We kijken er naar uit u weer in één van onze restaurants te ontvangen als dat weer mogelijk is! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke stukken kip, lekkere rijst. Wij zagen niet de groene asperges zoals aangegeven. Misschien de kerriesaus apart in een bekertje om zelf op de rijst te verdelen. Weer prachtig op tijd bezorgd !

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Verschuur, Wat fijn dat het eten en de bezorging naar wens is geweest! Dank u wel voor uw tips, we zijn continue aan het kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren. We kijken uit naar uw volgende bestelling of bezoek aan één van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en vooraf betalen is uiterst gemakkelijk. De bezorging was stipt op tijd. Alles was goed verpakt zodat het hoofdgerecht nog op temperatuur was na afloop van het voorgerecht. Helaas ontbraken twee voorgerechten maar dat werd na wat getelefoneer snel hersteld. Afgezien van de kleffe gnocchi was de kwaliteit goed.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het hoofdgerecht was al te veel afgekoeld. De patat was slof. Doordat we wisten dat het hoofdgerecht stond af te koelen hebben we het voorgerecht in no time naar binnen gewerkt. Tip is om de warme gerechten zo aan te bieden dat ze thuis in de oven kunnen worden opgewarmd.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Bleeker, wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben u geprobeerd te bellen, maar hebben u niet kunnen bereiken. Onze welgemeende excuses voor de kwaliteit van de frietjes en de temperatuur. Dank u wel voor uw feedback! we blijven kijken hoe we onze kwaliteit kunnen verbeteren. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, goed verzorgd, smaakte allemaal goed. We hebben nu in korte tijd voor de 3e keer online besteld, is het zo dat je per keer 1 pnt spaart? Ik had zoiets gelezen bijbel 1e keer bestellen. Ik hoor van jullie. M.vr.gr. Ria de Jong.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw de Jong, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! u spaart inderdaad 1 punt per bestelling. De spaarpunten worden aan uw e-mail adres gekoppeld. Bij 5 spaarpunten heeft u een volle spaarkaart en krijgt u via de mail een kortingscode voor bij de volgende bestelling. Dit gaat allemaal helemaal automatisch voor uw gemak! Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet zoals we gewend zijn van van der valk wel lekker maar niet waard voor je geld.

Reactie van Van der Valk Thuis:We hebben u zojuist even gesproken. Wat jammer dat u niet helemaal tevreden was over uw dessert. We hopen dat het een volgende keer wel naar wens is! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Eshter, bedankt voor de 5 sterren. Fijn u zo tevreden bent. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had graag 4 sterren willen geven, maar was lichtelijk teleurgesteld door het vrijwel ontbreken van groene asperges bij de kip kerrie, terwijl dit wel in de omschrijving vermeld staat.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Out, wat vervelend om te lezen dat de kip kerrie door het ontbreken van de Asperges niet helemaal naar wens was. Onze excuses! We hebben u inmiddels gesproken en kijken uit naar uw volgende bestelling. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was redelijk maar incompleet: de aspergesalade was een gewone basissalaris en het gratis brood ontbrak. Verpakking is lastig om over te doen op gewoon servies.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Meijer, bedankt voor uw reactie. We hebben u inmiddels gesproken en kijken uit naar uw volgende bestelling. We gaan er alles aan doen om die goed te laten verlopen! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan nog geen beoordeling maken over het geleverde diner. Aangezien wij de bestelling geplaatst hebben voor 6 mei a.s. i.v.m. ons 55e huwelijksdag. Echter qua organisatie ging het fout. In de rubriek OPMERKINGEN hadden wij dat geplaatst. Echter met 10 minuten een mailtje met de mededeling dat om 18.30 uur de bestelling kon worden opgehaald. Direct de telefoon gepakt en uitgelegd wat er aan de hand was met deze bestelling. Wij dachten O K voor de Moederdag is het ook al te bestellen dus dit zal geen probleem zijn. De medewerkster beloofde ons het direct te zullen herstellen en dat het op 6 mei om 18.00 uur gereed zal zijn. Dat is dan weer TOP. Duidelijkheid op de website is hierover aan te bevelen. Met vr. groet Piet Jong.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij gaan normaal graag uit eten bij van der valk. Nu 3 gangen menu besteld, is zeer zwaar tegen gevallen niet van der valk waardig. Was niet warm en zeker niet lekker. Doen we nooit meer.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer van Kalken, wij vinden het spijtig om te lezen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hebben vandaag geprobeerd contact met u op te nemen, maar dat is helaas nog niet gelukt. We hopen u in de komende dagen nog even te spreken. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Esther, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super makkelijk te verwarmen. stipt op tijd bezorgt. Alleen het eitje van de salade miste. maar goed die had ikzelf nog wel liggen dus was alsnog compleet. Verder hoop ik snel gewoon naar het restaurant te kunnen gaan om lekker te eten.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Corne, bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Onze excuses voor het vergeten eitje, we zullen daar beter op letten. We kijken er net als u naar uit u weer in een van onze restaurants te mogen ontvangen! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heelijk gegeten super lekker en je proeft dat alles lekker vers is. zelfs de patatjes zwaren krokant top!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw Rijks, dank u wel voor uw reactie. Wat fijn om te lezen dat het u allemaal zo goed heeft gesmaakt! we kijken uit naar uw volgende bestelling. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig op tijd, weer vriendelijk personeel, weer heerlijk gegeten.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste heer Magrijn, dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn dat alles naar wens is geweest. We kijken er naar uit u weer van dienst te zijn, via Valkthuis en hopelijk ook snel weer in één van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud Misschien idee servetten er bij en stop geen er geen rekening bij Dit was een cadeau

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Maarten, dank u wel voor je bericht, We hebben u inmiddels gesproken en zullen er alles aan doen bij een volgende bestelling te zorgen dat alles naar wens is. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Easy to order and delivery was 15 minutes earlier. Delivery person was polite and observed the 1.5m social distancing. Great good and great service. We will order again and definitely visit the restaurants when it's open again! During these challenging times, we wish your business all the best and we'll order again soon! Wishing everyone good health and virus free!

Reactie van Van der Valk Thuis:Thank you for your review! Nice to hear that everything was to your liking. With kind regards, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren zalm besteld alles was kkoud

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw de Wit, het spijt ons dat de bestelling niet warm bij u is aangekomen. We hebben u inmiddels gesproken en kijken uit naar uw volgende bestelling om uw ervaring weer om te zetten naar een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté viel erg tegen. Niet erg warm en met alleen een beetje rijst erbij vonden wij het te duur voor wat je krijgt. Met de patat erbij was het ook voedzamer. Dit bestellen wij zo niet meer! Vriendelijk groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten weinig groente. Ik ben bij van der Valk gewend dat je meer groente krijgt.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was lekker, totdat ik er achter kwam dat er een dikke zwarte haar in het eten zat. Ben zelf blond. Verder niet meer opgegeten, erg teleurgesteld, vond het zonde van een nog best prijzige maaltijd en helemaal in deze periode is hygiëne erg belangrijk.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had extra saus besteld en betaald. Is nooit geleverd. Heb klacht ingediend via mail, niets van gehoord

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm eten op de afgesproken tijd. De hamburger was een beetje vettig, daarom geen 5 sterren, maar de sate, rijst en frietjes waren prima. Goed voor herhaling.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden asperges besteld, we kregen de bestelling prima op tijd. Wij vonden dat er veel te veel boter bij de asperges was, de asperges zwommen erin. En de krieltjes waren na 10 minuten nog niet gaar. En wij moesten bellen voor de beschrijving want die zat er niet bij. Jammer

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond kipsaté en Carpaccio met div. broodjes en aïoli besteld. Ik had een voucher gekregen omdat de 1e keer dat we hadden besteld de saté lauw was. De saté was dit keer goed warm (alleen gek dat er vraagtekens stonden bij de opmerking waar ik had aangegeven dat de saté bij de 1e levering lauw was, maar goed). Echter, bij de order ontbraken de diverse broodjes en aïoli. Dit terwijl het als 1 product wordt verkocht en ook op de bon stond: Carpaccio salade (+Dressing apart,+Verschillende vers afgebakken broodjes met aioli en kruidenboter). Er is dus ook voor betaald. Ik heb een foto gemaakt van wat we hebben ontvangen en vraag me nu af: krijgen we het geld voor de niet ontvangen broodjes/aïoli terug? Hoe wordt dat precies afgehandeld? Los van dat we dus de broodjes en aïoli niet hebben ontvangen as de dressing ook al gewoon over de salade heen gedaan, dit terwijl we juist de dressing apart wilden hebben en dit ook zo staat vermeld in de omschrijving.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van kwaliteit, doet weinig onder voor opgediend eten in het restaurant. Zelfs de patat was krokant.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Vega Burgen Alles was goed warm... Top !!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes vergeten 1 belletje en kregen als excuus een dubbel portie

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Ook ivm allergie goed aangepast!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 4-gangen aspergesdiner. Indien nodig even opwarmen en genieten maar.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geen rijst en aardappelgezichtjes bij de menu's besteld, maar friet... De rijst die er nu toch bij zat was niet geheel gaar en had de smaak van de kartonnen verpakking overgenomen. Verder prima, maar prijs/kwaliteit technisch in mijn ogen niet voor herhaling vatbaar.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bij opmerkingen verteld dat de bezorging op de boot afgeleverd moest worden t.o. nr.29 , wist de bezorger niet dus belde hij bij woonhuis aan. 2 menu's besteld 1 was warm en de andere koud, leuk als tegelijk wilt eten. Bij de asperges geen opwarm instructies.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begrijp dat jullie echt je best doen. En het vlees en vis was lekker. De patat was erg klef. Dit ook omdat de zakjes dicht waren gemaakt. Jullie waren 2x wat vergeten maar dit hebben jullie snel achter elkaar opgelost. We hebben het geprobeerd dit omdat mijn dochter geslaagd is voor haar examen en we anders uiteten zouden gaan. Maar ik hoop toch dat we snel weer gewoon bij jullie kunnen eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer flauw, weinig smaak, was niet heel warm, en alles wat we der bij kregen zoals: aardappelpuree was zeer vies, kruiden boter was zuur, dit ben ik niet gewend van van der valk en dan betaalt je der ook nog een dure prijs voor zonde van het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 schnitzels besteld. Er werd er eentje bezorgd. Nadat ik gebeld had kreeg ik mijn tweede schnitzel. Bovendien was de eerste bestelling van heel iemand anders, dat zagen we later op de bon. Dus gezellig samen dineren zat er niet in. Geen tweede keer voor ons!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ook Uw Paasmenu was erg goed en gevarieerd'Wij oudjes hebben er twee dagen van gegeten ! Fijn dat jullie bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verpakt.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij werden gebeld U bestelling komt er nu aan maar zat toch nog klein 25 min tussen . Verder moesten we snel eten i.v.m. temperatuur. Vooral het zakje patat was snel koud. Het zag er verder allemaal goed uit en ruim voldoende. Het koud worden zat waarschijnlijk in de tijdsduur van bezorgen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toetjes waren niet de bestelde toetjes

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en snel te bestellen via de site, perfecte en zeer vriendelijke service (precies op tijd geleverd bij zowel mijn ouders als ons), netjes verpakt en warm gehouden en zoals altijd hebben we heerlijk gegeten! Bedankt!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt koud.dit was de derde keer dat we bestelden maar deze keer was het eten koud,de 2 keer hiervoor was het prima

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en voor herhaling vatbaar in deze tijd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Persoonlijk vonden wij de afhaal niet van de kwaliteit als we gehoopt hadden (in vergelijking met dineren bij Van der Valk). De patat, aardappeltjes en groente was 'slap'. Vlees en vis was dik in orde.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Fijn dat er groente bij zat. Patat in overvloed. Vlees was heerlijk. Het was voor de eerste maal dat wij bij jullie bestelde, dus wij moesten er even aan wennen. Het eten was lauw.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd, en meer dan genoeg..niet te zuinig

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en goed warm! En perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zo kan bezorgen/afhaal dus ook smaken! Het jasje vd schnitzel was krokant tot de laatste hap :-) Toppertje was toch wel het passievruchten-ei *****

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs- kwaliteit verhouding. Carpaccio was heerlijk, vlees was ook wel goed maar groenten iets minder en cheesecake ook. Daarbij wordt het natuurlijk wat lauw door het afhalen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling kwam exact op tijd. We hadden gehoopt op lekker eten (wat we gewend zijn van Van der Valk). Het viel echter wat tegen. Friet was koud en slap, burger was ook koud en broodplankje stelde weinig voor. Varkenshaassate was wel lekker. Al met al het geld wat we ervoor betaald hebben niet waard. Jammer dat ik het moet zeggen, maar dit was de eerste en de laatste keer.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel thuisbezorgd, goede kwaliteit vriendelijke bediening!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Hoofdgerecht was erg lekker. Verder niet heel speciaal. Aioli was echt wat mis mee want dat stonk en smaakte heel chemisch. Dat was jammer.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor dit geld wel wat meer aardappeltjes bij gemogen

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was al erg afgekoeld. Misschien handig om te investeren in warmhoudtassen. De vorige keer was het eten wel goed warm.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio was zalig, broodje ook. Super lekker. Toen het hoofdgerecht. Dat was lauw en had denk ik al enige tijd staan uitdrogen onder een warmte lamp, de saté dan. De schnitzel was prima. Patat lauw. Toetjes perfect.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging, eten was heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelt voor 18.00 uur en ook opgehaald om 18.00 uur, het stond klaar, ik hoefde niet te wachten. De sliptongen waren heerlijk, jammer alleen dat het niet heel erg warm was.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had kipsatte besteld, als er in het menu had gestaan dat het van Kippendijen vlees was geweest had ik het niet besteld, hou nl niet van vet. Mijn man zijn burger was gewéldig. Maar stevig aan de prijs.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben met meerdere personen gegeten en hebben dus ook meerdere meningen over het eten. Bezorging was super en optijd! Alleen het eten was koud. Het voorgerecht was super en ontzettend lekker maar bij het hoofdgerecht was de patat heel slap en echt niet lekker en de biefstuk was gewoon echt niet smakelijk. Koude biefstuk, slappe patat maar de carpaccio was heeerlijk! Bezorging eerder dan verwacht. Dat is vaak positief. Maar nu was het misschien juist om het nog enigsinds warm te laten zijn. Wan hoewel het er goed uit zag was het niet zo lekker. Patat was slap, vis was koud en alle vocht van de groente zorgde dat de verpakking bijna uit elkaar viel. De salade was te grof Bordgroenten apart verpakken van de patat en het vlees, nu trekt het vocht uit de groenten in de patat en in het vlees Wij vinden dat we veel en veelste veel geld voor dit hebben moeten betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een zware tegenvaller. Prijs-kwaliteit totaal niet in verhouding. We hebben veel geld betaald voor een half rauwe hamburger, lauwe droge aardappeltjes en slappe, lauwe patatjes. Groente bij de catch of the day was niet meegeleverd evenals de frietjes. (Later bleek er een heel klein bakje friet te zijn; voor drie personen....). Er zat weinig smaak aan het eten. Bovendien werd het ook nog eens een half uur later bezorgd dan de aangegeven tijd bij bestellen. Hier kregen wij wel een mail over, maar zet de tijd er dan niet tussen als je dat niet haalt! Gebeld over de niet geleverde groente en frietjes. Vriendelijke vrouw aan de lijn. Het zou alsnog bezorgd worden incl. Een kortingscoupon. Half uur later kwam het. Dit keer waren de frietjes wel warm. Het kan dus wel. Attent om een kortingscoupon te geven, echter zullen wij geen bestelling meer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was prima, helaas waren de aardappels niet gaar doordat ze heel grof gesneden waren. Verder was het vrij goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde 1,5 uur, dat wisten we helaas pas nadat de bestelling al gedaan was. Dus een tip, als het druk is en ik snap dat het dat is in deze tijd en ook zeker rond de tijd van onze bestelling, laat dan van tevoren weten dat het druk is, anders had ik elders besteld namelijk. Wel netjes afgeleverd op de tijd die in de mail was aangegeven, dat was top en mooi contactloos! Eten was op zich goed, maar de komkommertjes en snoeptomaatjes van de kidsmenu’s zaten duidelijk al lange tijd in de bakjes, die waren allesbehalve vers. Al met al had ik er iets meer van verwacht, ik ga me beraden of ik nog eens hier ga bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs is te hoog voor wat je krijgt geleverd Ook was het eten lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op zich prima, alleen niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kipsate was lekker, misschien wat meer pindasaus voor over de rijst. De bezorging was stipt op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker. alleen de aardappeltjes waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij het hoofdmenu wel frietjes verwacht. De bezorging was een half uur later. Dat kwam door de drukte. Maar dan mogen jullie dat wel aangeven dat het wat later komt. Verder was het eten wat je van Van Der Valk verwacht super dus.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te duur voor wat je krijgt. Bezorging was niet in 1x goed gegaan maar wel opgelost.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was helaas slap, en bij de carpaccio zat geen parmazaan. Als beide goed was geweest was het een 5 sterren score. De sucade was voortreffelijk net als de schnitzel toscane

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedendag , de maaltijd zag er goed uit. De vis hebben mijn ouders met smaak gegeten. Ze zijn ouder en hun eetgewoonte is gaar eten. ze vonden de groente niet zo lekker om het rauw was . ik heb zelf ook even een hapje meegegeten om te weten wat ze aten. ik heb het wel gewaardeerd gr D de Haas

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rook iets minder lekker, dan komt misschien door het karton! Service bestellen was top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was keurig op tyd en heerlijk behalve de appelmoes dat vonden wij voor 1.50 wel weinnig en duur

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, jammer dat de rijst er niet bij zat. We hadden 2 varkenshaassate, waarvan 1 met friet en 1 met rijst. Er zat alleen 1 friet bij. Maar het geeft niet, we hebben er evengoed van genoten.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg laat, maar begrijpelijk in deze periode. Tweede keer dat we bestelde en hoewel de eerste keer echt heel erg lekker was viel het nu enorm tegen. Het vlees was mega rauw en alles was koud. Zat er de eerste keer allerlei tubetjes extra saus was er nu niks bij en moesten we met 2 stukken vlees 1 klein bakje saus gebruiken. Al met al zonde van het geld, erg jammer aangezien de eerste keer wel erg lekker was

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm en schnitzel waren van een goede kwaliteit maar de sprankelende warmte was er wel vanaf. Op zich lekker gegeten maar we missen wel de sfeer van het eten en bediening in het restaurant.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging liet 1,5 uur op zich wachten, dit is echt veel te lang als je dat niet van te voren weet. Eten was aardig, maar prijs/kwaliteit stond niet in verhouding.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Alleen was een voor gerecht niet mee geleverd en duurde het ruim 3 kwartier tot die er was. Ook geen excuus ofzo bij het afgeven van het vergeten voorgerecht. Erg jammer. Ik had wel verwacht dat daar iets mee gedaan zou worden

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het hoofdgerecht was te koud, ondanks dat wij het hoofdgerecht in de oven hadden gezet (50 gr) om te kunnen genieten van het voorgerecht

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2x besteld. De bezorging is goed, maar kwaliteit van het eten is matig. Weinig smaak. We hadden de entrecote (chef's special van die dag), daar zou bernaisesaus bij zitten, maar er zat geen saus bij. Ook de burger vond ik weinig smaakvol. Hoeveelheid is wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de 1e plaats een mooi initiatief dus TOP, desgevraagd wel 2 kanttekeningen : 1. Frietjes en aardappelen waren nagenoeg afgekoeld. 2. volgens menu stond er bij de sliptong nog groente vermeld ; deze is er niet bijgeleverd. MAAR nogmaals mooie ontwikkeling in deze barre tijd ; dus compliment in het algemeen !

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De afhaal bestelling viel ontzettend tegen. Het broodje was oud en viel uit elkaar, als er 18 euro voor wordt gevraagd mag het best een “luxe” bol zijn die niet uit de vriezer lijkt te komen en vers is. Het vlees was totaal door gebakken met weinig tot geen smaak. Het broodje bevatte 2 romain blaadjes sla en wat saus - het tegenovergestelde wat de website je voordoet te laten bestellen. Een keer een nooit meer

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd. Smaak van de gerechten was goed. Carpaccio erg smaakvol Entrecote was wat taai. Porties meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Zeker een aanrader en goede prijsverhouding. Wij hadden de rundercarpaccio, tournedos, sliptong en cheesecake. Alleen miste de salade die hoorde bij de catch of the day (sliptong). Ik heb gebeld om dit door te geven, maar wilde er verder geen punt van maken. De cheesecake met maple syrup was heerlijk!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag chefs menu en cateh of the day gehaald. De tounados was veel te rauw!! Bij de sliptong zat geen salade, alleen aardappeltjes. Ook was alles lauw, het moet beter verpakt worden. In karton kan het ook niet warm blijven. Geen aanrader helaas.....

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet wat ik gewend ben. De Caesar salad bestond grotendeels uit sla met de harde kern er nog in. Bacon was droog en volgens mij geen dressing erop. De paar gebakken aardappeltjes waren hard. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.30 via website bestelling doorgegeven Teen zessen heerlijke goedverzorgde maaltijd op tafel thuis!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een grote teleurstelling. Amper "groente". Weinig aardappelen en keihard. Veel saus, wat niet nodig was. Zalm was wel goed maar aan de koude kant. Kortom was het geld niet waard en kon als nog iets anders gaan regelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om glutenvrij/ arm gevraagd voor de Caesar salade, ivm coeliakie maar er zaten croutons in de salade die volgens mij niet glutenarm zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgster bleef netjes op afstand en kwam precies op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu van de chef besteld. Entrecote. Vlees was te gaar te klein voor het bedrag wat betaald moest worden en het was niet warm. Apart groente en saus besteld. Ook dat viel erg tegen. Zeer kleine porties. 4 grote stukken rauwe aardappelen met schil. Op menu stond gebakken aardappelen. Dit is zéker niet de kwaliteit die wij gewend zijn van van der Valk! En zeker ook niet voor 60 euro in totaal. Wij zijn zeer 😞 teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het kwalitatief erg slecht, niet wat ik van Van der Valk verwacht. Het eten was lauw dat het aankwam, de varkenshaas en de wagyuburgrer waren beiden erg droog. De 'gebakken' aardappels waren ook nog niet gaar (althans de grote stukken). De bezorging was ruim een half uur later dan verzocht, dit was wel netjes gemeld per mail. Al met al niet Van der Valk waardig, en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeebaars en de groenten waren prima maar de beloofde antiboisesaus was helaas in zijn geheel afwezig en de gebakken aardappelen waren hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Klein aandachtspuntje het mag wat warmer, want bij 3 gangen is het hoofdgerecht al iets afgekoeld. Misschien met wat aluminiumfolie inpakken. Verder zijn wij prima thuis, uit eten geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

1x besteld ik had het opgehaald bij het hotel en was nog warm dat ik thuis was na een ritje van 20 minuten Het eten was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar om nog een keertje te bestellen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de bezorgtijd was de biefstuk iets te taai geworden. We misten ook de frietjes. Verder was het eten lekker en was het goed overgekomen vanuit Van der Valk naar ons huis.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm en schnitzel waren goed warm en lekker. De patat was lauw. Jammer!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er moest apart warme saus bijbesteld worden terwijl dat bij het menu stond. het werd bezorgd in een veel te grote zak wat erg lastig was het eten viel om .

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een 3 gangen menu. Het voor gerecht, broodplankje en nagerecht waren heerlijk. Het hoofdgerecht was zo goed als koud. Zag er echt niet uit en de groente was op veel stukken aangebrand en zwart. Dat vonden wij erg jammer en ons geld niet waard.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud.. cheesecake was uit elkaar gevallen omdat de bakken zeker een paar keer geschud zijn,

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 kinderen en we hadden 2 kinder menu’s met een beker besteld. Jammer genoeg zat er maar 1 beker bij. Verder alles prima

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gehaald en was direct aan de beurt dat vond ik fijn, jullie waren vriendelijk en efficiënt. Bestellen en ideal betalen ook heel handig. Eten zelf was helemaal koud eenmaal thuis (15min). Satésaus mag iets meer zijn. Burgerbroodje apart vond ik een goed idee. Maar ik vond wel dat ik t beter ter plaatse moet eten. Halen doet de kwaliteit gewoon geen goed.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd en bezorger nam netjes 1,5 m afstand. Eten was heel erg lekker en er zaten zelfs extra broodjes erbij! Complimenten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes verpakt en de porties waren genoeg. Jammer dat de patat vet en te hard gebakken was. Het is best prijzig in vergelijking met de prijs/kwaliteitverhouding. Dus mijn advies is om goed te kijken naar de patat.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was prima, maar de temperatuur liet te wensen over. Op het bord kon het meteen opgegeten worden, t was warm. Voordat we klaar waren, was het bijna koud.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet erg warm. Vond de groente wat klef. De kipsaté lekker mals. Niet droog. De saus heerlijk pittig. Maar lauw

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor ons tweetjes een maaltijd besteld en deze werden keurig op tijd bezorgd. Ook netjes op de hoogte gehouden door status-updates via de mail. Carpaccio salade was erg lekker en de varkenshaas saté was ook goed op smaak. Frites ook prima. Maar helaas was dit alles wel lauwwarm en als dat de temperatuur is als je begint met eten, dan begrijp je dat het op een gegeven moment toch koud wordt. Dus snel eten.... We gaan het zeker nog een keer proberen, maar zal dan wel vragen om erop te letten dat het een heel stuk warmer mag.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste levering was koud en incompleet. Tweede levering was wel warm, maar nog steeds niet zoals besteld. Helaas is het dus erg tegen gevallen voor het betaalde bedrag.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan de kwaliteit niet beoordelen, daar ik de bestelling nooit ontvangen heb.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was redelijk, helaas al erg afgekoeld toen het bezorgd werd. De patat was al vrij slap. Prijs / kwaliteit kan beter! Ik had bij de bestelling aangegeven dat ik het om 1745 graag geleverd zou willen krijgen, maar ze stonden om 1700 al voor de deur. Een beetje te vroeg voor avondeten, en het gezin was nog niet compleet.. De bezorgtijd kan iets afwijken, maar 3 kwartier vind ik teveel!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles goed voor elkaar!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sukade. Groente iets te slap, misschien in aparte vakje doen. Maar zeker voor herhaling vatbaar. In deze rare tijd een pracht oplossing van Van der Valk.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd zelfs 20 minuten te vroeg, helaas waren de deksels van het voorgerecht lid en mag dat door de tas heen. Burger smaakte prima maar kleiner dan verwacht patat was sompig daarom prijs kwaliteit niet verhouding

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op de gevraagde tijd gebracht. Het eten was goed warm en erg lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar de groenten waren wat sompig en de zalm iets te droog. De prijs/kwaliteit verhouding vonden we daarom matig.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeker niet wat ik verwachte. Het voor gerecht was lekker alleen wel erg veel saus erop Patat niet goed gebakken en was soppig door het vocht van de groente De rende borst smaakte niet zoals het hoort en was veel te taai Dessert proefde alsof het begin van de week al was klaar gemaakt

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

de bestelling was keurig op tijd klaar. Communicatie was helder; ik kreeg meerdere mails. de kwaliteit en smaak waren precies zoals men in het restaurant gewend is. Zeker een aanrader!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat bezorgd na 3 keer bellen!! Slecht, 1e en laatste keer besteld

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat niet meer in die afgesloten bakjes doen, was slap en echt niet lekker , zonde!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was koud en de patat was slap, schnitzel niet lekker, hamburger slap

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte iets anders, het zal beter zijn als men de patat, groente en vlees apart verpakt.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

was goed verzorgd en ook klaar toen ik het kwam ophalen , dus je hoefde niet onnodig te wachten !! yep goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende ook temperatuur was prima en keurig voor de deur op afstand afgeleverd en goed verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik best wat gewend ben was dit voor ons een doffe teleurstelling. Ik begrijp best dat dit type maaltijd wat lastiger serveren is. Echter de Wagyu burger was half rauw en qua topping geen idee wat het was. Het broodje was knetterhard en ongelofelijk droog. De groenten in het bakje van de Toekan schnitzel leek wel of het uren in het bakje gelegen had. En dat terwijl wij op loopafstand van het restaurant wonen. De burger was absoluut zijn bedrag niet waard en voor de schnitzel geldt hetzelfde. En dan nog dik 40 euro voor neer moeten tellen inclusief 3.50 voor transport. Geen aanrader maar een dikke afrader. Totaal bekocht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzel en succade waren erg lekker. Sorry dat ons telefoonnummer verkeerd was getikt. Het nummer is 0224 505303

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen tevreden over de bestelling. Bij de menu's misten de broodplankjes. Dit is na het melden langs gebracht. Wij hadden voor 17:00 online besteld. Dan staat kennelijk nog de 'oude' Chef's special in het menu. Wij kregen daardoor ander menu dan gedacht. Wellicht kan dit vermeld worden op de site?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit matig tot goed, levering niet compleet, erg duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaassate was erg hard en taai, totaal niet wat ik er van had verwacht. Verder was het wel oke. Maar zou er niet nog een keer voor bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu op zig heeft heel goed gesmaakt alleen alleen Dit snackbar menu was veel te duur.gr.Jac

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo We hebben lekker gegeten 🐔 goed op tijd bezorgd , de patat was vergeten even bellen en werd gelijk nabezorgd 👌🏻Echt een dikke pluim voor jullie allemaal een dikke 10 Groetjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beter niet meer doen Zalm geen smaak Menu vis denk je gamba s te krijgen, aangezien dit dagschotel is, krijg je soort wit vis Smaak zeer matig groenten taai Sorry voor mij onvoldoende Salade goed Cheesecakes vergeten , wel na geleverd Beter wachten tot alles weer gewoon open is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en eigenlijk heel snel thuisbezorgd. Er gaat niks boven gezellig uit eten gaan. Maar als dat even niet mag, dan is dit een prima alternatief. Tip; wij hadden een virtuele eetdate met vrienden. Dus allebei aan tafel en samen eten en kletsen via de webcam! Creatief omgaan met de beperkingen van het moment!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemiste kans. Voor 19.00 uur bestelling geplaatst. Kreeg netjes een mail dat het rond 19.30 uur zou gaan worden. Uiteindelijk kwam het eten om 19.45 uur. Alles was koud, ondanks de goede smaak toch zeer teleurgesteld. Een goed initiatief in deze moeilijke tijd werkt op deze manier niet. Zeker als het ruim € 70 heeft gekost.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk. goed verpakt en dus nog lekker warm

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top kwaliteit! Goeie service, zonder contact aan de deur bezorgd! Smaakte alsof we zelf bij Van der Valk zaten te eten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader voor Hoorn en omstreken!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede en snelle bezorging. En de kinderen werden nog verrast met een leuke beker. Goed voor elkaar Van der Valk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik de bestelde en betaalde salade niet ontvangen. Voorts vond ik de seizoensgroenten niet gaar genoeg. Verder wel goed.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd. Maaltijdsalade is er perfecte hoeveelheid.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Paulien, Goed om te lezen dat het allemaal heeft gesmaakt! Wij zijn u graag weer van dienst. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze gekke tijd erg blij dat van der valk Hoorn thuis bezorgt. Was weer heerlijk, een aanrader

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Dennis, Voor ons is het ook een beetje wennen, maar wij zijn blij dat onze service u bevalt! Wij kijken uit naar uw volgende bestelling! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima. Bestelling kwam iets vroeger dan gevraagd, maar dat was niet erg. We misten alleen de friet die bij de Wagyu burger zou zitten, maar de kleine salade was ook lekker. De carpacciosalade was heerlijk in elk geval!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Regina, Bedankt voor uw review! Wij zullen er op letten dat alle bestellingen in het vervolg in hun geheel meegaan. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van deze maaltijd. Een heel goed initiatief. Wij gaan dit zeker nog eens doen!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste De Kong, Bedankt voor uw review! Mooi dat alles naar wens was en we kijken uit naar uw volgende bestelling! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gnocchi en kipsate besteld. De kip zelf was wel okay, maar net aan lauwwarm. De gnocchi was extreem saai en leek uit blik te komen. Niet de 41 euro waard dat we ervoor betaald hebben. Bezorger nam de coronavirus maatregelen ook niet in acht en gaf me gewoon het eten ipv. het op de grond te zetten. Erg teleurstellend allemaal.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Anoniem, Jammer dat de bestelling tegenviel. Ik heb van mijn collega gehoord dat hij samen met u inmiddels tot een oplossing is gekomen. Wij hopen u in de toekomst weer als gast te mogen ontvangen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Lekker eten!

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste S.N, Bedankt voor uw review en wij zijn blij dat alles naar wens was! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn