Beoordelingen van Van der Valk Thuis Hoorn

Recente recensies

4.0
Sandy Gortzak
25 januari 2022

Ik snap het concept maar het viel ons eerlijk gezegd tegen. Het vlees van de sate smaakte niet vers. De schnitzel wel. Broodjes waren ook lekker, inclusief de smeersels. Kaasplankje besteld kwam alles in 1 bak. Ql met al redelijk. Ik hoop dat we snel weer gewoon in het restaurant kunnen eten waar het gewoon veel lekkerder smaakt.

Patricia
17 januari 2022

Wat een overheerlijk diner! Goed verzorgd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling varbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tj koning
11 januari 2022

Patat was niet meer warm.

Xxxx
4 januari 2022

Eten lag gehusseld. Rijst niet lekker. Weinig satesaus. Patat afgekoeld in de papieren zak. Tiramisu niet helemaal ingetrokken. Smaak flauw. Erg slecht

Amanda
31 december 2021

Net als altijd was de oudejaarsborrel mix weer top! Veel dank en de beste wensen.

Sinnige
29 december 2021
Engelbertus Spanjerberg
18 december 2021

Van der Valk adverteert KERSTboxen. Dan verwacht je, dat van der Valk Thuis zoiets doet met DINERboxen, maar niets is minder waar. Liever 1 grote bestelling voor 4 personen, dan 4 boxen volgend van der Valk. Wel lastig als je 4 personen zelf laat aangeven wat zij in 3 gangen willen eten. Van der Valk Thuis werd ook nog van der Valk Verrast door "broodplankjes" als extra mee te leveren. Het werd prompt een spelletje met de daarbij meegeleverde sauzen. Wat zou dit zijn? Hoe ruikt dit? Heksenkaas? Geen idee. Nergens vermeld wat er in zit! Dat kan beter, van der Valk Thuis? Geef anders hints! Niettemin, lekker gegeten, hoewel ik het liever in het restaurant van van der Valk doe. Van der Valk Thuis is dus Van der Valk Anders....

Hermien
14 december 2021

Stipt op tijd en prima warmte. 👍🏼

Roos Bierdrager
23 mei 2021

Het was erg lekker. Alleen jammer dat de satésaus ontbrak die we erbij hadden besteld.

Entius
9 mei 2021

Zou om half zes geleverd worden. Kwam om tien over zeven uur. Er was een storing. Moesten zelf bellen. Uiteindelijk terug gebeld. En excuses gekregen. Toch twijfel om nog een keer te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.J. Hogewoning
8 mei 2021

Hele snelle, nette bezorging en meer dan prima eten. 👌🏼

T.de Gooijer
8 mei 2021

Eten was goed, ook goed op temperatuur. Salade heerlijk, complimenten aan de chef. We hebben met een kaarsje en een heerlijk glaasje romantisch met zijn 2 thuis gegeten.

Van Cortenberghe
4 mei 2021

Er zaten helaas balletjes in de tomatensoep die als Vega op de kaart staat. Ook kwam de curry mét kip. Dat is door de keuken heel snel opgelost. Vega burger was ok. Smaak was goed en heel fijn opgediend onder een cloche en niet alles in plastic.

Jaap Jager
2 mei 2021

HET IS KEURIG BEZORG OM 17:05 !X VERKEERD GEGAAN GEBELD DOOR U MANAGER UITGELEGD WAAR IK WOON EN HOE ZE MOESTEN PARKEREN IS VANDAAG GOED GEGAAN DE MEENEER KOM MIJN APPAERTEMENT VINDEN EN DE VOETGANGERSLOOPBRUG BIJ DE OUDETURFHAVEN H.HELLINGSTRAAT JEUDJE APPARTEMENT IS OP HET BUURTJE 24 BOVEN DE DEUR STAAT LIJNSCHIP ZO HEET ONS APPARTEMENT OP HET BUURTJE GROOT GEBOUW MET VERDIEPINGEN IK DACHT 5 VERDIEPINGEN!

Jeroen
1 mei 2021

Snel, warm en lekker! 👍🏼

Karin
22 april 2021

Prima.moesten het wel zelf ophalen.eten was lekker.

Joost
13 april 2021

Lekker

Janssen
12 april 2021

Smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
12 april 2021

Dat de bestelling niet compleet was is echt super goed opgelost! Alle complimenten. Het eten smaakte ook heerlijk.

Mulder
7 april 2021

Gewoon goed

Chantal Feenstra
5 april 2021

Top service Top eten We kunnen niet meer wachten tot we weer gewoon bij jullie kunnen komen eten. Ik miste alleen wel een beetje de ricotta bij me zalm 🙃.. de rest was top

Jaap Jager
4 april 2021

IK WASGEBELD DOOR EEN MEVROUW KON ME NIERT VINDEN IK WOON OP EEN WOONERF IN EEN APPERTEMENT HET Lijnschip hoek Jeudje bij een fiets loop bruggetje over het water van de oudeturfhaven bij de H.Henningstraat goed uitgelegd kon het nog nier vinden is weer terug gegaan naar uw bedrijf Hotel/restaurant kwam naar 2 x gebeld te hebben eindelijk na 1 uur het eten brengen met als beloning fles wijn maar de petat was koud vind ik slortdig en slecht van u bedrijf ik werd ik om eren gegeven moment gebeld na 1 uur wachten dat ze er aan kwamen ik heb met bezorgster aan gewezen waar fiets loop brug is daar moet ze met de auto komen je rijd naar de Gasfabriekstraat ga naar rechts zie je de flat van de H.Hellingstraat zie je bruggetje naar Jeudje zie je mijn a[appartement staan loop door op Jeudje ga naar links zie je de flat boven hangt bordje Het Lijnschip en staat bord Buurtje met de huisnummers ik woon beneden eerst woning beneden van het appartement maar nu weet ze het maar de patat was koud

Rein
3 april 2021

Bestelling precies op de gevraagde tijd afgeleverd. Eten prima in orde. Goed rekening gehouden met speciale wensen. Hartelijk dank. Voor herhaling vatbaar. Klasse.

Koeten
2 april 2021

Broodje van de hamburger erg droog en leek daardoor oud patat was ook lauw terwijl we het gingen afhalen en gelijk door naar de kamer liepen.

Jaap Jager
28 maart 2021

UITSTEKEMD EN WAS ER OM 16:05 KON MIJN APPARTEMENT VINDEN WOON IN APPAARTEMENT WAAR GEEN AUTOS VOOR DE DEUR KUNNEN KOMEN OP HOEK JEUDJE BUURTJE HIJ STOND BIJ BRUGGETJE HP HELLINHSDTRAAT JEUDJE ZEI BEZORGER!

Grippie
27 maart 2021

Dit was echt een heerlijk menu. Ik laat mij verleiden tot het bestellen van extra friet maar eigenlijk is dat echt helemaal niet nodig. Wel miste is de groenten.

Jozien
22 maart 2021

Zalige carpaccio met broodplankjes. Op tijd bezorgd; goede porties!

Fam. Nolte
22 maart 2021

Eten was zeer lekker alleen de bezorging was 18 minuten te vroeg waardoor niet alles meer op temperatuur was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo en Marjo Kuipers
16 maart 2021

Wij zijn teleurgesteld in de kwaliteit. We hadden speciaal een dieetwens koolhydraatarm doorgegeven i.v.m. diabetes type 2 (dus geen frites voor mij) kenbaar gemaakt. We zijn gebeld en gevraagd of ik I.p.v. frites bijvoorbeeld zoete aardappelen of groentefrites zou kunnen krijgen. Tot dusver was dat altijd mogelijk bij Van der Valk restaurants. Dit was in Hoorn niet mogelijk, wel kon ik een salade i.p.v. frites krijgen. De salade was een beker met komkommer, tomaat en sla en een dressing. Ik verwacht iets meer van een salade. Bij mijn cordon bleu zat helaas ook aardappelpuree (dit is niet koolhydraatarm). De frites van mijn vrouw was bijna koud. De groente was qua hoeveelheid zeer mager. In het restaurant zijn de porties groente beduidend royaler. Het vlees en de sausjes waren prima. Al met al toch teleurgesteld en eigenlijk niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want wij zijn al vele jaren trouwe klanten van Van der Valk hotels en restaurants en hebben ook een valk account en een VIP c

Dick Magrijn
15 maart 2021

Deze keer een beetje tegenvaller. Stoofvlees voor ons beiden besteld, maar de seizoensgroente zat er niet bij. Alleen stoofvlees met wat aardappelpuree. We zijn beter gewend bij v.a. Valk. Jammer, volgende keer weer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kam Sun Cheung
12 maart 2021

Het eten was heerlijk!

Tillema
10 maart 2021

Prima verzorgd! Optijd en alles was heerlijk! Dank

Jakob Gringhuis
9 maart 2021

Het eten was zeer goed. Het zou 5 sterren zijn geworden als er bestek bij was geleverd.

Sandra
7 maart 2021

De bezorging was keurig op tijd. Eten was nog goed warm en erg smakelijk. Als tip zou ik meegeven om de zakken patat een stukje open te laten want die worden slap in een dichte zak, al blijft het een lastig product voor bezorging. De hoeveelheid was prima en het is voor herhaling vatbaar.

Anouk
1 maart 2021

Bij de bestelling duidelijk aangegeven dat wij geen paprika gebruiken. Bij thuiskomst bleek het gerecht op een bodem van rode en gele paprika te liggen. Ik ben allergisch voor paprika en heb deze maaltijd dus niet kunnen nuttigen. Heel erg jammer.

Wind
28 februari 2021

Soep gloeiend heet, maar minder lekker als vorige keer, verkeerde saus bij de cordon bleu, groente erg hard. Kortom niet wat we gewend zijn bij vd Valk. Bezorging netjes, Coronaproof en razendsnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
26 februari 2021

Shared diner box besteld. Leuke lekkere gerechten. Heldere beschrijving zeker de moeite waard

G.M.E. Borra
24 februari 2021

Eten was heerlijk. Goed verzorgd en snelle bezorging.

Stefanie
24 februari 2021

Fiasco. Patat was koud. Verder 1 eetlepel puree erbij, veel te weinig. Cordon bleu was droog. Schnitzels plakte aan elkaar. Extra champignonsaus bijbesteld, dus ik hoorde 3 x een bakje saus te krijgen en kreeg er maar 1. 40 euro weggegooid geld. Ik kon meer dan helft zo de prullenbak ingooien. Niet voor herhaling vatbaar. van der Valk stond voor mij voor kwaliteit, maar dit valt vies tegen. Bezorger ook een half uur te laat.

G.J.Eijken
22 februari 2021

De extra bestelde en betaalde groente zat er niet bij. Verder zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietse
21 februari 2021

Eten kwam sneller dan verwacht dus dat was positief. Bij het uitpakken was het niet helemaal compleet. Hierover gebeld en ze kwamen het alsnog snel brengen. Eten was wel lekker maar niet dat ik zeg van: woh wat lekker. Dat was iets minder maar al met al wel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra vd Bel
20 februari 2021

Was weer heeeeerlijk 😀😀

Theo
20 februari 2021

We moesten accu laden met onze Tesla. Handig, gelijk ff eten. Het was heerlijk.

Jan
20 februari 2021

De cesar salade viel zwaar tegen de kip was smaakloos en de saus smaakte nergens naar . Had avonds buikpijn en mn vriend ook . We moesten ook meerdere keren naar het toilet. En dat voor €14.50 pp zeker de prijs niet waard.

Verhoeven
15 februari 2021

Was heel erg goed had dit als verassingen voor mijn ouders besteld heerlijke spare ribs heerlijke zeebaars keurig op tijd bezorgd. 1 tip voor de inpakkers laat het zakje van de patatjes beetje open anders worden ze slap. Maar was echt uitstekend

J. Jansen
15 februari 2021

Keurig op de afgesproken tijd. Eten prima verpakt en goed warm. Het hoofdgerecht was zelfs nog warm na het eten van het voorgerecht. Het eten zelf was lekker en goed op smaak, met ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
15 februari 2021

Het eten was helaas koud toen we thuis kwamen. Voelde al niet heel warm aan toen ik in de auto naar huis toe zat. Jammer, viel erg tegen..

Els de Wit
15 februari 2021

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Z
14 februari 2021

Precies op tijd en lekker en vers eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
14 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, de spareribs waren weer subliem. De bezorging was ook weer stipt op de afgesproken tijd, heel fijn. Alles was ook prima en verpakt en nog heerlijk warm. Kortom het was weer genieten!

Amanda
14 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, altijd een goede en consistente kwaliteit bij Van der Valk. Ondanks dat we een tomatensoep hebben gekregen terwijl we een uiensoep hadden besteld, was de tomatensoep een heerlijke verassing. Alles was ook prima en verpakt en nog heerlijk warm. Kortom het was weer genieten!

Mariska
14 februari 2021

Netjes verpakt, snel af te halen, prima smaken als altijd

Jozien de Haan
10 februari 2021

Mooi op tijd bezorgd en goed warm nog. Super van kwaliteit; heerlijk gegeten!

Diny Klos
4 februari 2021

Daar het voor mij dit de eerste keer is dat ik op deze manier een diner besteld . Daar Valentijn verleden jaar voor mij en me vriend in het water viel , willen we nu met deze dag onze tweede jaar samen inluiden en dat corona gauw onder controle mag zijn . Hopen dat we er een mooie avond van mogen maken , groetjes Diny en Gerke

Roger
3 februari 2021
Mirjam Bus
2 februari 2021

Ik had erg uitgekeken naar de Wagyu burger maar helaas was hij niet gaar! En door de saus, de tomaat en het vocht uit het vlees was het broodje (take away) nattig. Jammer!

Nicole Vet
1 februari 2021
peter
31 januari 2021

heerlijke schnitzel met groenten patat wat slap en lauw stokbrood lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven Lisman
31 januari 2021

In de saus bij de ravioli zat teveel peper, mag echt een stuk minder. Broodje van de vegan burgers was slap. Liever een krokant broodje erbij. En teveel bbq saus op de burger. Toetjes waren geweldig 👍🏻

Sandra
30 januari 2021

Was superlekker!

Dick Magrijn
25 januari 2021

Weer ouderwets heerlijk; de sausjes bij de spareribs waren vergeten maar die hadden we ook zelf, dus geen probleem. Ook de saté was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
24 januari 2021

Precies op tijd, goede kwaliteit en makkelijk verpakt

Bakker
24 januari 2021

Twee gerechten waren verwisseld in de doos. Hierdoor at niet iedereen wat er besteld was. Te laat hadden we door dat in de doos waar Toscane op stond een cordon bleu zat en vice versa. Het eten was van zeer goede kwaliteit, netjes per portie verpakt en goed op temperatuur.

Visser
22 januari 2021

Misschien handig om te laten weten dat het niet bezorgd wordt op de dag dag je het besteld. Daar lijkt het wel op namelijk. Terwijl ik 14 febr had aangegeven.

Nancy
21 januari 2021

De schnitzels smaakten weer heerlijk! Alles was ook goed warm.

Aad de Winkel
14 januari 2021

De bijbehorende saus op de schnitzel ontbrak en hij was erg droog. De burger was lekker en de patat erg hard.

Groot
12 januari 2021
Ed
11 januari 2021

Vlees en patat waren niet echt warm meer helaas.

Richard
10 januari 2021

Uitstekend!

K. Eggenhuizen
10 januari 2021

Voorgerecht prima Gebakken zalm: lekker en prima groenten Varkenshaassate: lekker, atjar matig. Alleen troffen we de Extra side salad niet aan in de zak.

Lida Paauw
9 januari 2021

We hebben genoten van het heerlijke eten.

Raaijmakers
8 januari 2021

Positief: de bestelling (3 warme chocomel) werden op het moment van afhalen direct bereid. Negatief: de chocomel was zeer lauw en de hoeveelheid viel erg tegen. Daarnaast zat er geen chocomel op zoals aangegeven op de website

Samira
5 januari 2021

Wat een super salade! Heerlijk krokant, ondanks dat je kip warm/lauw nog op de salade is gelegd, de salade is nog steeds vers en knapperig. En niet slap door de warmte!

Tuijnman
4 januari 2021

Prijs kwaliteit is het erg duur. Bestelling het niet meer. Verder was hij heerlijk maar 2 bakjes voor 30 EUR is erg veel. Geld. Bezorging was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Magrijn
4 januari 2021

Wij hebben wederom heerlijk gegeten en ook de bezorging was weer zoals we van Van der Valk mogen verwachten. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
3 januari 2020

Heerlijk gegeten en de kippendijen waren nog goed warm. Gaan we zeker meer doen.

Arjan
30 december 2020

Goed, lekker en ruim voldoende.

Kooter
30 december 2020

Een aanrader! Alles was perfect, en we gaan zeker nog een keer bestellen!

Jacqueline Koopman
28 december 2020

Ik miste iets, maar werd perfect opgelost. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
24 december 2020

Heerlijk gegeten. Het eten was keurig op tijd en heet. Enige aandachtspuntje was dat op de website friet stond vermeld en dit aardappelpuree was.

Roger
23 december 2020
Anoniem
23 december 2020

Frites waren zacht en ik had 19:15 aangegeven toen kreeg ik direct na de bestelling te horen dat het 19:30 werd. Uiteindelijk had ik mijn eten om 19:50 uur puree vond ik persoonlijk ook veel teveel boter door zitten. Verder goed

Roger
22 december 2020
Margreetk
22 december 2020

Lekker eten en goede service. Voor herhaling vatbaar!!

Anoniem
19 december 2020

Alles goed verpakt, leuke bezorgers. Ik miste alleen champignonsaus bij mijn schnitzell.

Remco
19 december 2020

Was erg goed, erg lekker en goed warm. Verbaasde mij alleen dat alles nog verpakt wordt in plastic tassen, ruil dit voor papieren tassen en de presentatie is ook gelijk 10x beter.

Mike
19 december 2020

We hadden twee broodjes carpaccio besteld en verheugden ons er echt op tijdens het opladen van de auto. We eten met grote regelmaat bij van der valk, maar na dit broodje bedenk ik me zeker een tweede keer. Carpaccio kwam net uit de vriezer, was nat en smakeloos. Jammer gemiste kans!

Steffi
18 december 2020

Soep was prima, zalm was veel te weinig voor de prijs. Salted karamel cheesecake: ik denk dat er iets mis is gegaan bij de bereiding, want er leek een hele pot zout in te zitten. Na 1 hap dan ook weggegooid.

Roger
17 december 2020

Erg lekker, goede jus en worst bij de stamppot en over de grootte van het portie geen klachten. Nette prijs ook, € 8,00 Ik haal vrijwel dagelijks maaltijden af en stamppotten lenen zich hier uitstekend voor. Fijn dat er een dagelijkse wisseling is.

B gieling
7 december 2020

Prijs kwaliteits verhouding is slecht bij bezorgen !!!!

Teunissen
7 december 2020

Bestelling is in toekomst geplaatst en kan daarom nog niet beoordeeld worden. Handiger was het geweest als je in de bestelling een duidelijke datum kan aanklikken. Nu moet het bij de opmerkingen gezet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Conijn
7 december 2020

heerlijke stampot en een verrukkelijke uiensoep de Jus had van mij apart gemogen

Sunniva
7 december 2020

Uitgebreid en meer dan genoeg, uitstekend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
2 december 2020

Kreeg niet wat ik had besteld, Soep was goed, hoofdgerecht ver beneden de maat, beslist niet de hoge prijs waard. Kan beter naar de snackbar om de hoek.

NSchakel
29 november 2020

Hadden eigenlijk telefonisch afgesproken dat het 18.00 bezorgd zou worden, werd al om 16.00 bezorgd!! Moesten dus vroeg eten! Het bestelde eten was heerlijk, we hebben er erg van genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Honingh
22 november 2020

We hebben deze dienst voor het eerst geprobeerd. Helaas ging er veel mis. 1 gerecht en 2 bijgerechten waren niet meegegeven. Na klacht wilde men het nabrengen, maar dat was voor ons te laat. Patat en aardappel puree waren koud en weinig rijst bij de sate. Bakje met de schnitsel was op zijn zijkant in de zak gestopt. De kwaliteit van het eten was lager dan verwacht voor deze prijs. Niet echt een goede ervaring voor een eerste keer.

G.J.Eijken
21 november 2020

Het eten zelf is prima. Op de website stond vermeld dat afhalen niet mogelijk is. Dus besteld en naar het restaurant gereden. In plaats van bij het restaurant moet je naar de receptie om af te halen. Zeer onhandig. Daar stonden nog 2 gasten die moesten inchecken en duurde heel lang. Daarna duurde het nog 30 minuten tot het eten er was. Vervolgens bleek dat bezorging wel mogelijk was, kennelijk staat het verkeerd op de site vermeld. Men zou dit aanpassen, maar tot op heden staat het nog steeds vermeld: "Momenteel kunnen wij uw bestelling niet bezorgen, maar u kunt wel bij ons in het hotel bij de receptie uw bestelling afhalen. Excuses voor het ongemak."

Riet Katers
21 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten.Behalve van de Meibloem geitenkaas €11.50. was de prijs en het gebodene niet goed in verhouding, Het was heel weinig.

V. Den Brave
16 november 2020

De kipsaté was wat droog. Verder miste de salade bij het kindermenu. Verder was het in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
14 november 2020

De bestelsite is overzichtelijk en ik kon mijn bestelling op de precies aangegeven tijd ophalen. De maaltijd was goed en netjes verpakt.