Beoordelingen van Van der Valk Thuis Hoorn

Recente recensies

4.0
Sandy Gortzak
25 januari 2022

Ik snap het concept maar het viel ons eerlijk gezegd tegen. Het vlees van de sate smaakte niet vers. De schnitzel wel. Broodjes waren ook lekker, inclusief de smeersels. Kaasplankje besteld kwam alles in 1 bak. Ql met al redelijk. Ik hoop dat we snel weer gewoon in het restaurant kunnen eten waar het gewoon veel lekkerder smaakt.

Patricia
17 januari 2022

Wat een overheerlijk diner! Goed verzorgd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling varbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tj koning
11 januari 2022

Patat was niet meer warm.

Xxxx
4 januari 2022

Eten lag gehusseld. Rijst niet lekker. Weinig satesaus. Patat afgekoeld in de papieren zak. Tiramisu niet helemaal ingetrokken. Smaak flauw. Erg slecht

Amanda
31 december 2021

Net als altijd was de oudejaarsborrel mix weer top! Veel dank en de beste wensen.

Sinnige
29 december 2021
Engelbertus Spanjerberg
18 december 2021

Van der Valk adverteert KERSTboxen. Dan verwacht je, dat van der Valk Thuis zoiets doet met DINERboxen, maar niets is minder waar. Liever 1 grote bestelling voor 4 personen, dan 4 boxen volgend van der Valk. Wel lastig als je 4 personen zelf laat aangeven wat zij in 3 gangen willen eten. Van der Valk Thuis werd ook nog van der Valk Verrast door "broodplankjes" als extra mee te leveren. Het werd prompt een spelletje met de daarbij meegeleverde sauzen. Wat zou dit zijn? Hoe ruikt dit? Heksenkaas? Geen idee. Nergens vermeld wat er in zit! Dat kan beter, van der Valk Thuis? Geef anders hints! Niettemin, lekker gegeten, hoewel ik het liever in het restaurant van van der Valk doe. Van der Valk Thuis is dus Van der Valk Anders....

Hermien
14 december 2021

Stipt op tijd en prima warmte. 👍🏼

Roos Bierdrager
23 mei 2021

Het was erg lekker. Alleen jammer dat de satésaus ontbrak die we erbij hadden besteld.

Entius
9 mei 2021

Zou om half zes geleverd worden. Kwam om tien over zeven uur. Er was een storing. Moesten zelf bellen. Uiteindelijk terug gebeld. En excuses gekregen. Toch twijfel om nog een keer te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.J. Hogewoning
8 mei 2021

Hele snelle, nette bezorging en meer dan prima eten. 👌🏼

T.de Gooijer
8 mei 2021

Eten was goed, ook goed op temperatuur. Salade heerlijk, complimenten aan de chef. We hebben met een kaarsje en een heerlijk glaasje romantisch met zijn 2 thuis gegeten.

Van Cortenberghe
4 mei 2021

Er zaten helaas balletjes in de tomatensoep die als Vega op de kaart staat. Ook kwam de curry mét kip. Dat is door de keuken heel snel opgelost. Vega burger was ok. Smaak was goed en heel fijn opgediend onder een cloche en niet alles in plastic.

Jaap Jager
2 mei 2021

HET IS KEURIG BEZORG OM 17:05 !X VERKEERD GEGAAN GEBELD DOOR U MANAGER UITGELEGD WAAR IK WOON EN HOE ZE MOESTEN PARKEREN IS VANDAAG GOED GEGAAN DE MEENEER KOM MIJN APPAERTEMENT VINDEN EN DE VOETGANGERSLOOPBRUG BIJ DE OUDETURFHAVEN H.HELLINGSTRAAT JEUDJE APPARTEMENT IS OP HET BUURTJE 24 BOVEN DE DEUR STAAT LIJNSCHIP ZO HEET ONS APPARTEMENT OP HET BUURTJE GROOT GEBOUW MET VERDIEPINGEN IK DACHT 5 VERDIEPINGEN!

Jeroen
1 mei 2021

Snel, warm en lekker! 👍🏼

Karin
22 april 2021

Prima.moesten het wel zelf ophalen.eten was lekker.

Joost
13 april 2021

Lekker

Janssen
12 april 2021

Smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
12 april 2021

Dat de bestelling niet compleet was is echt super goed opgelost! Alle complimenten. Het eten smaakte ook heerlijk.

Mulder
7 april 2021

Gewoon goed

Chantal Feenstra
5 april 2021

Top service Top eten We kunnen niet meer wachten tot we weer gewoon bij jullie kunnen komen eten. Ik miste alleen wel een beetje de ricotta bij me zalm 🙃.. de rest was top

Jaap Jager
4 april 2021

IK WASGEBELD DOOR EEN MEVROUW KON ME NIERT VINDEN IK WOON OP EEN WOONERF IN EEN APPERTEMENT HET Lijnschip hoek Jeudje bij een fiets loop bruggetje over het water van de oudeturfhaven bij de H.Henningstraat goed uitgelegd kon het nog nier vinden is weer terug gegaan naar uw bedrijf Hotel/restaurant kwam naar 2 x gebeld te hebben eindelijk na 1 uur het eten brengen met als beloning fles wijn maar de petat was koud vind ik slortdig en slecht van u bedrijf ik werd ik om eren gegeven moment gebeld na 1 uur wachten dat ze er aan kwamen ik heb met bezorgster aan gewezen waar fiets loop brug is daar moet ze met de auto komen je rijd naar de Gasfabriekstraat ga naar rechts zie je de flat van de H.Hellingstraat zie je bruggetje naar Jeudje zie je mijn a[appartement staan loop door op Jeudje ga naar links zie je de flat boven hangt bordje Het Lijnschip en staat bord Buurtje met de huisnummers ik woon beneden eerst woning beneden van het appartement maar nu weet ze het maar de patat was koud

Rein
3 april 2021

Bestelling precies op de gevraagde tijd afgeleverd. Eten prima in orde. Goed rekening gehouden met speciale wensen. Hartelijk dank. Voor herhaling vatbaar. Klasse.

Koeten
2 april 2021

Broodje van de hamburger erg droog en leek daardoor oud patat was ook lauw terwijl we het gingen afhalen en gelijk door naar de kamer liepen.

Jaap Jager
28 maart 2021

UITSTEKEMD EN WAS ER OM 16:05 KON MIJN APPARTEMENT VINDEN WOON IN APPAARTEMENT WAAR GEEN AUTOS VOOR DE DEUR KUNNEN KOMEN OP HOEK JEUDJE BUURTJE HIJ STOND BIJ BRUGGETJE HP HELLINHSDTRAAT JEUDJE ZEI BEZORGER!

Grippie
27 maart 2021

Dit was echt een heerlijk menu. Ik laat mij verleiden tot het bestellen van extra friet maar eigenlijk is dat echt helemaal niet nodig. Wel miste is de groenten.

Jozien
22 maart 2021

Zalige carpaccio met broodplankjes. Op tijd bezorgd; goede porties!

Fam. Nolte
22 maart 2021

Eten was zeer lekker alleen de bezorging was 18 minuten te vroeg waardoor niet alles meer op temperatuur was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo en Marjo Kuipers
16 maart 2021

Wij zijn teleurgesteld in de kwaliteit. We hadden speciaal een dieetwens koolhydraatarm doorgegeven i.v.m. diabetes type 2 (dus geen frites voor mij) kenbaar gemaakt. We zijn gebeld en gevraagd of ik I.p.v. frites bijvoorbeeld zoete aardappelen of groentefrites zou kunnen krijgen. Tot dusver was dat altijd mogelijk bij Van der Valk restaurants. Dit was in Hoorn niet mogelijk, wel kon ik een salade i.p.v. frites krijgen. De salade was een beker met komkommer, tomaat en sla en een dressing. Ik verwacht iets meer van een salade. Bij mijn cordon bleu zat helaas ook aardappelpuree (dit is niet koolhydraatarm). De frites van mijn vrouw was bijna koud. De groente was qua hoeveelheid zeer mager. In het restaurant zijn de porties groente beduidend royaler. Het vlees en de sausjes waren prima. Al met al toch teleurgesteld en eigenlijk niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want wij zijn al vele jaren trouwe klanten van Van der Valk hotels en restaurants en hebben ook een valk account en een VIP c

Dick Magrijn
15 maart 2021

Deze keer een beetje tegenvaller. Stoofvlees voor ons beiden besteld, maar de seizoensgroente zat er niet bij. Alleen stoofvlees met wat aardappelpuree. We zijn beter gewend bij v.a. Valk. Jammer, volgende keer weer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kam Sun Cheung
12 maart 2021

Het eten was heerlijk!

Tillema
10 maart 2021

Prima verzorgd! Optijd en alles was heerlijk! Dank

Jakob Gringhuis
9 maart 2021

Het eten was zeer goed. Het zou 5 sterren zijn geworden als er bestek bij was geleverd.

Sandra
7 maart 2021

De bezorging was keurig op tijd. Eten was nog goed warm en erg smakelijk. Als tip zou ik meegeven om de zakken patat een stukje open te laten want die worden slap in een dichte zak, al blijft het een lastig product voor bezorging. De hoeveelheid was prima en het is voor herhaling vatbaar.

Anouk
1 maart 2021

Bij de bestelling duidelijk aangegeven dat wij geen paprika gebruiken. Bij thuiskomst bleek het gerecht op een bodem van rode en gele paprika te liggen. Ik ben allergisch voor paprika en heb deze maaltijd dus niet kunnen nuttigen. Heel erg jammer.

Wind
28 februari 2021

Soep gloeiend heet, maar minder lekker als vorige keer, verkeerde saus bij de cordon bleu, groente erg hard. Kortom niet wat we gewend zijn bij vd Valk. Bezorging netjes, Coronaproof en razendsnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
26 februari 2021

Shared diner box besteld. Leuke lekkere gerechten. Heldere beschrijving zeker de moeite waard

G.M.E. Borra
24 februari 2021

Eten was heerlijk. Goed verzorgd en snelle bezorging.

Stefanie
24 februari 2021

Fiasco. Patat was koud. Verder 1 eetlepel puree erbij, veel te weinig. Cordon bleu was droog. Schnitzels plakte aan elkaar. Extra champignonsaus bijbesteld, dus ik hoorde 3 x een bakje saus te krijgen en kreeg er maar 1. 40 euro weggegooid geld. Ik kon meer dan helft zo de prullenbak ingooien. Niet voor herhaling vatbaar. van der Valk stond voor mij voor kwaliteit, maar dit valt vies tegen. Bezorger ook een half uur te laat.

G.J.Eijken
22 februari 2021

De extra bestelde en betaalde groente zat er niet bij. Verder zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietse
21 februari 2021

Eten kwam sneller dan verwacht dus dat was positief. Bij het uitpakken was het niet helemaal compleet. Hierover gebeld en ze kwamen het alsnog snel brengen. Eten was wel lekker maar niet dat ik zeg van: woh wat lekker. Dat was iets minder maar al met al wel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra vd Bel
20 februari 2021

Was weer heeeeerlijk 😀😀

Theo
20 februari 2021

We moesten accu laden met onze Tesla. Handig, gelijk ff eten. Het was heerlijk.

Jan
20 februari 2021

De cesar salade viel zwaar tegen de kip was smaakloos en de saus smaakte nergens naar . Had avonds buikpijn en mn vriend ook . We moesten ook meerdere keren naar het toilet. En dat voor €14.50 pp zeker de prijs niet waard.

Verhoeven
15 februari 2021

Was heel erg goed had dit als verassingen voor mijn ouders besteld heerlijke spare ribs heerlijke zeebaars keurig op tijd bezorgd. 1 tip voor de inpakkers laat het zakje van de patatjes beetje open anders worden ze slap. Maar was echt uitstekend

J. Jansen
15 februari 2021

Keurig op de afgesproken tijd. Eten prima verpakt en goed warm. Het hoofdgerecht was zelfs nog warm na het eten van het voorgerecht. Het eten zelf was lekker en goed op smaak, met ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
15 februari 2021

Het eten was helaas koud toen we thuis kwamen. Voelde al niet heel warm aan toen ik in de auto naar huis toe zat. Jammer, viel erg tegen..

Els de Wit
15 februari 2021

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Z
14 februari 2021

Precies op tijd en lekker en vers eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
14 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, de spareribs waren weer subliem. De bezorging was ook weer stipt op de afgesproken tijd, heel fijn. Alles was ook prima en verpakt en nog heerlijk warm. Kortom het was weer genieten!

Amanda
14 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, altijd een goede en consistente kwaliteit bij Van der Valk. Ondanks dat we een tomatensoep hebben gekregen terwijl we een uiensoep hadden besteld, was de tomatensoep een heerlijke verassing. Alles was ook prima en verpakt en nog heerlijk warm. Kortom het was weer genieten!

Mariska
14 februari 2021

Netjes verpakt, snel af te halen, prima smaken als altijd

Jozien de Haan
10 februari 2021

Mooi op tijd bezorgd en goed warm nog. Super van kwaliteit; heerlijk gegeten!

Diny Klos
4 februari 2021

Daar het voor mij dit de eerste keer is dat ik op deze manier een diner besteld . Daar Valentijn verleden jaar voor mij en me vriend in het water viel , willen we nu met deze dag onze tweede jaar samen inluiden en dat corona gauw onder controle mag zijn . Hopen dat we er een mooie avond van mogen maken , groetjes Diny en Gerke

Roger
3 februari 2021
Mirjam Bus
2 februari 2021

Ik had erg uitgekeken naar de Wagyu burger maar helaas was hij niet gaar! En door de saus, de tomaat en het vocht uit het vlees was het broodje (take away) nattig. Jammer!

Nicole Vet
1 februari 2021
peter
31 januari 2021

heerlijke schnitzel met groenten patat wat slap en lauw stokbrood lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven Lisman
31 januari 2021

In de saus bij de ravioli zat teveel peper, mag echt een stuk minder. Broodje van de vegan burgers was slap. Liever een krokant broodje erbij. En teveel bbq saus op de burger. Toetjes waren geweldig 👍🏻

Sandra
30 januari 2021

Was superlekker!

Dick Magrijn
25 januari 2021

Weer ouderwets heerlijk; de sausjes bij de spareribs waren vergeten maar die hadden we ook zelf, dus geen probleem. Ook de saté was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
24 januari 2021

Precies op tijd, goede kwaliteit en makkelijk verpakt

Bakker
24 januari 2021

Twee gerechten waren verwisseld in de doos. Hierdoor at niet iedereen wat er besteld was. Te laat hadden we door dat in de doos waar Toscane op stond een cordon bleu zat en vice versa. Het eten was van zeer goede kwaliteit, netjes per portie verpakt en goed op temperatuur.

Visser
22 januari 2021

Misschien handig om te laten weten dat het niet bezorgd wordt op de dag dag je het besteld. Daar lijkt het wel op namelijk. Terwijl ik 14 febr had aangegeven.

Nancy
21 januari 2021

De schnitzels smaakten weer heerlijk! Alles was ook goed warm.

Aad de Winkel
14 januari 2021

De bijbehorende saus op de schnitzel ontbrak en hij was erg droog. De burger was lekker en de patat erg hard.

Groot
12 januari 2021
Ed
11 januari 2021

Vlees en patat waren niet echt warm meer helaas.

Richard
10 januari 2021

Uitstekend!

K. Eggenhuizen
10 januari 2021

Voorgerecht prima Gebakken zalm: lekker en prima groenten Varkenshaassate: lekker, atjar matig. Alleen troffen we de Extra side salad niet aan in de zak.

Lida Paauw
9 januari 2021

We hebben genoten van het heerlijke eten.

Raaijmakers
8 januari 2021

Positief: de bestelling (3 warme chocomel) werden op het moment van afhalen direct bereid. Negatief: de chocomel was zeer lauw en de hoeveelheid viel erg tegen. Daarnaast zat er geen chocomel op zoals aangegeven op de website

Samira
5 januari 2021

Wat een super salade! Heerlijk krokant, ondanks dat je kip warm/lauw nog op de salade is gelegd, de salade is nog steeds vers en knapperig. En niet slap door de warmte!

Tuijnman
4 januari 2021

Prijs kwaliteit is het erg duur. Bestelling het niet meer. Verder was hij heerlijk maar 2 bakjes voor 30 EUR is erg veel. Geld. Bezorging was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Magrijn
4 januari 2021

Wij hebben wederom heerlijk gegeten en ook de bezorging was weer zoals we van Van der Valk mogen verwachten. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
3 januari 2020

Heerlijk gegeten en de kippendijen waren nog goed warm. Gaan we zeker meer doen.

Arjan
30 december 2020

Goed, lekker en ruim voldoende.

Kooter
30 december 2020

Een aanrader! Alles was perfect, en we gaan zeker nog een keer bestellen!

Jacqueline Koopman
28 december 2020

Ik miste iets, maar werd perfect opgelost. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
24 december 2020

Heerlijk gegeten. Het eten was keurig op tijd en heet. Enige aandachtspuntje was dat op de website friet stond vermeld en dit aardappelpuree was.

Roger
23 december 2020
Anoniem
23 december 2020

Frites waren zacht en ik had 19:15 aangegeven toen kreeg ik direct na de bestelling te horen dat het 19:30 werd. Uiteindelijk had ik mijn eten om 19:50 uur puree vond ik persoonlijk ook veel teveel boter door zitten. Verder goed

Roger
22 december 2020
Margreetk
22 december 2020

Lekker eten en goede service. Voor herhaling vatbaar!!

Anoniem
19 december 2020

Alles goed verpakt, leuke bezorgers. Ik miste alleen champignonsaus bij mijn schnitzell.

Remco
19 december 2020

Was erg goed, erg lekker en goed warm. Verbaasde mij alleen dat alles nog verpakt wordt in plastic tassen, ruil dit voor papieren tassen en de presentatie is ook gelijk 10x beter.

Mike
19 december 2020

We hadden twee broodjes carpaccio besteld en verheugden ons er echt op tijdens het opladen van de auto. We eten met grote regelmaat bij van der valk, maar na dit broodje bedenk ik me zeker een tweede keer. Carpaccio kwam net uit de vriezer, was nat en smakeloos. Jammer gemiste kans!

Steffi
18 december 2020

Soep was prima, zalm was veel te weinig voor de prijs. Salted karamel cheesecake: ik denk dat er iets mis is gegaan bij de bereiding, want er leek een hele pot zout in te zitten. Na 1 hap dan ook weggegooid.

Roger
17 december 2020

Erg lekker, goede jus en worst bij de stamppot en over de grootte van het portie geen klachten. Nette prijs ook, € 8,00 Ik haal vrijwel dagelijks maaltijden af en stamppotten lenen zich hier uitstekend voor. Fijn dat er een dagelijkse wisseling is.

B gieling
7 december 2020

Prijs kwaliteits verhouding is slecht bij bezorgen !!!!

Teunissen
7 december 2020

Bestelling is in toekomst geplaatst en kan daarom nog niet beoordeeld worden. Handiger was het geweest als je in de bestelling een duidelijke datum kan aanklikken. Nu moet het bij de opmerkingen gezet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Conijn
7 december 2020

heerlijke stampot en een verrukkelijke uiensoep de Jus had van mij apart gemogen

Sunniva
7 december 2020

Uitgebreid en meer dan genoeg, uitstekend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
2 december 2020

Kreeg niet wat ik had besteld, Soep was goed, hoofdgerecht ver beneden de maat, beslist niet de hoge prijs waard. Kan beter naar de snackbar om de hoek.

NSchakel
29 november 2020

Hadden eigenlijk telefonisch afgesproken dat het 18.00 bezorgd zou worden, werd al om 16.00 bezorgd!! Moesten dus vroeg eten! Het bestelde eten was heerlijk, we hebben er erg van genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Honingh
22 november 2020

We hebben deze dienst voor het eerst geprobeerd. Helaas ging er veel mis. 1 gerecht en 2 bijgerechten waren niet meegegeven. Na klacht wilde men het nabrengen, maar dat was voor ons te laat. Patat en aardappel puree waren koud en weinig rijst bij de sate. Bakje met de schnitsel was op zijn zijkant in de zak gestopt. De kwaliteit van het eten was lager dan verwacht voor deze prijs. Niet echt een goede ervaring voor een eerste keer.

G.J.Eijken
21 november 2020

Het eten zelf is prima. Op de website stond vermeld dat afhalen niet mogelijk is. Dus besteld en naar het restaurant gereden. In plaats van bij het restaurant moet je naar de receptie om af te halen. Zeer onhandig. Daar stonden nog 2 gasten die moesten inchecken en duurde heel lang. Daarna duurde het nog 30 minuten tot het eten er was. Vervolgens bleek dat bezorging wel mogelijk was, kennelijk staat het verkeerd op de site vermeld. Men zou dit aanpassen, maar tot op heden staat het nog steeds vermeld: "Momenteel kunnen wij uw bestelling niet bezorgen, maar u kunt wel bij ons in het hotel bij de receptie uw bestelling afhalen. Excuses voor het ongemak."

Riet Katers
21 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten.Behalve van de Meibloem geitenkaas €11.50. was de prijs en het gebodene niet goed in verhouding, Het was heel weinig.

V. Den Brave
16 november 2020

De kipsaté was wat droog. Verder miste de salade bij het kindermenu. Verder was het in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
14 november 2020

De bestelsite is overzichtelijk en ik kon mijn bestelling op de precies aangegeven tijd ophalen. De maaltijd was goed en netjes verpakt.

Koppes
14 november 2020

Lekker, nog goed warm en netjes verpakt

Davy Legierse
8 november 2020

Heerlijk broodje carpaccio wel aan de prijzige kant

Patty
6 november 2020

Het was weer heerlijk.... behalve de patat....die was koud

Tol
5 november 2020

Heerlijk gegeten! Helaas zat alleen de favoriete champignonsaus niet bij de Toekan schnitzel van onze zoon.

Mischa Merle
3 november 2020

Lekker eten, enkel de kipsate viel de portie wat tegen. Was maar een klein beetje terwijl dit het hoofdgerecht is. Bijgerechten waren wel groot.

Marjolein
1 november 2020

Eten was prima, maar de beleving miste en dan is het best veel geld. Saté anders presenteren misschien een rond warmhoudbord oid dan ziet het er al gezelliger uit. Erbij vermelden hoe je eea het beste warm kunt houden.

Corné
31 oktober 2020

Als eerste het eten is zoals altijd bij van der Valk. Lekker en mooie hoeveelheid. Zou wel adviseren om koude gerechten niet samen met de warme in 1 tas te stoppen. (ik had de chocolade bol erbij besteld en die wat ietsje aan het smelten gegaan.

MH
30 oktober 2020

Prima.

René
24 oktober 2020

Wel lekker en compleet maar beetje duur. Tempex bakje met Sateh,rijst, atjar, kroepoek en een zak patat voor €19.95 mag volgens mij in vergelijking met andere aanbieders niet meer dan € 13.95 kosten.

Erik
23 oktober 2020

Veel geld voor een klein beetje vlees.

Doortje
22 oktober 2020

Was bijna koud

Familie
30 augustus 2020

Het eten was heerlijk! (frietjes wat taaiig) echter bij online reserveren moet je goed opletten dat je nog aangeeft dat je het thuis wil laten bezorgen, dit doen zij niet automatisch.

de kleine
24 juli 2020

Alleen mijn cheesecake was helemaal ingezakt en aan de bodem vast, dus dat was niet zo fijn. Verder was het weer uit de kunst

Remco
12 juli 2020

Hoewel eerder keer wij een prima afhaal hadden bij Valkthuis, moet deze keer enigszins teleurstellend worden beoordeeld. Alle vier de hoofdgerechten ontbeerden de frieten en bij de varkenshaassaté ontbraken de gefrituurde uitjes. Het viel ons eerst niet op, maar achteraf (toch nog wat trek) gecontroleerd met het menu bleek dit. Ook waren de gerechten nu te koud, die eerdere keer was dat niet zo - hoewel ik een stukje moet rijden terug naar Twisk. Het vlees (schnitsels, saté, vegaburger) was zoals het hoort wel van goede kwaliteit, maar zoals opgemerkt: te koud.

Lana
4 juli 2020

Net als altijd, prima.

K.A. Verschuur
22 juni 2020

Kip met rijst en kerriesaus was heerlijk en weer zo op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
21 juni 2020

Weer heerlijk gegeten, maar ook dit keer niet helemaal goed gegaan. Dit keer ook niet achteraan gebeld. Schnitzel Toscane met champignon roomsaus besteld maar bleek een schnitzel met een dikke laag kaas (??) te zijn geleverd. De andere gerechten waren wel OK en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
21 juni 2020

Bezorging keurig op tijd. Eten was minder niet erg lekker. Zat rijst en patat bij de kipsate. Schnitzel was een beetje sompig

Wolters
20 juni 2020

Heerlijk gegeten, prima verzorgd!

Gert de Groot
20 juni 2020

Prima drie gangen menu, zelfs wat (te)veel. De carpaccio en de zalm waren erg lekker. Mogelijk iets meer groenten en minder rijst, maar verder prima.

J.
19 juni 2020

Helaas stond er op de site vermeld, dat beide gerechten met friet geleverd zouden worden. Vandaar ook 1 van deze gerechten. Echter was er geheel geen friet bij. Dit was een kleine teleurstelling.

Verschuur K.A.
15 juni 2020

heerlijke kipsaté met rijst, op de site stond met frieten en weer op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beset heer en mevrouw Verschuur, fijn dat het u weer goed heeft gesmaakt! Wij hopen u weer snel een heerlijk diner te mogen bezorgen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

D.
11 juni 2020

De bestelling was netjes op tijd en warm. Alleen het bestelde broodplankje miste helaas.

Reactie van Van der Valk Thuis

Fijn dat alles op tijd was en warm! Onze excuses voor het vergeten van uw broodplankje. Ondertussen hebben we telefonisch contact gehad en het positief opgelost. Wij kijken er ook naar uit u weer te mogen ontvangen in een van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Denise
8 juni 2020

Ik haalde de bestelling af en het was precies op de vermelde tijd klaar. Het eten was erg lekker. Wel vond ik de portie patat erg groot! Niets te klagen, beter dat dan te weinig.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Denise, dank u wel voor uw positieve feedback! Graag tot ziens bij Valk thuis of in één van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Verschuur K.
8 juni 2020

We hebben weer heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Goed om te lezen dat u weer zo heerlijk heeft gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

K. Eggenhuizen
6 juni 2020

Alles naar wens!

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer en mevrouw Eggenhuizen, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Graag gedaan, Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Tom Visser
5 juni 2020

De bezorging was stipt op tijd, complimenten daarvoor, en het eten lekker en goed warm. Enige manco was dat de friet van de hamburger en extra friet er niet bij zat.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Visser, Dank u voor het compliment dat het eten lekker was en precies op tijd! Vervelend om te horen dat de friet niet was mee geleverd. Zoals telefonisch besproken, hopen wij u volgende keer weer netjes op tijd uw eten te kunnen leveren en dan wel inclusief de friet natuurlijk. Dank u voor het prettige telefoon gesprek. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn.

Tom Blok
4 juni 2020

Prima!

Laan
3 juni 2020

Lekker, warm en op precies op de afgesproken tijd geleverd. Top!

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer en mevrouw Laan, Dank u wel voor uw positieve reactie! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Dick Magrijn
1 juni 2020

Het was weer als gebruikelijk: prima de luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kees
1 juni 2020

lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Kees, Dat is goed om te horen! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Ben Dijkhuizen
31 mei 2020

De kipfilet was helaas verre van gaar. Slappe melige patat. Jammer dat de sympathiek aangeboden kleine hamburger als vervanging ook van slechte kwaliteit was.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Dijkhuizen, het spijt ons om te lezen dat de bestelling niet helemaal goed is verlopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. We hebben u geprobeerd te bellen, maar hebben u nog niet kunnen bereiken. Ondanks alles hopen we u toch weer als gast online of in een van onze restaurants als dat weer kan te mogen ontvangen om uw negatieve ervaring om te zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk hotel Hoorn

Han Wilders
31 mei 2020

Eten was opnieuw heerlijk. Jammer was dat maar de helft geleverd was en wij op het punt stonden on naar familie te gaan met een grotere tuin. Gebeld en een kwartier later werd de ‘rest’ alsnog bezorgd. Toch vervelend om dit mee te maken en en achteraan moest bellen.

Roel en Tiny
28 mei 2020
Carl
28 mei 2020

Levering was heel snel Warme gerechten waren goed warm De bestelde extra side salat was helaas niet geleverd

Mw. V. Van Tiggelen
26 mei 2020

Héérlijk gegeten. Was nog lekker warm. Goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Tiggelen, Dank u wel voor uw positieve reactie! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Dick Magrijn
26 mei 2020

Was weer toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beset heer Magrijn, fijn dat het u weer goed heeft gesmaakt! Wij hopen u weer snel een heerlijk diner te mogen bezorgen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

faas
26 mei 2020

helaas was alles koud of lauw. ook was de bestelling niet compleet. de porties voor een kindermaaltijd was ook aan de kleine kant. we hadden iets te vieren en wilde dat doen met een etentje, dit was best wel een domper. liever gaan we zodra het kan weer naar het live and cooking restaurant dat is altijd goed geweest. jammer, hopelijk kunnen ze er een oplossing voor vinden zodat de maaltijden langer warm blijven. en even extra checken of bestelling daadwerkelijk compleet zijn.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer en mevrouw Fas, het spijt ons dat de bestelling niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist gesproken en wil nogmaals onze excuses aanbieden en u bedanken voor uw feedback en het prettoge telefoon gesprek. We kijken er naar uit u één deze dagen op ons terras te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

C.B.
25 mei 2020

Na heel veel moeite te hebben moeten doen (diverse malen contact over de website die niet goed funtioneerde) de Sushi aanbieding besteld. 32 stuks. Bij ontvangst viel direct op hoe klein deze sushi`s waren. geadverteerd met Tokan gastrobar waar we echter flink andere sushi hebben genuttigd. We bestellen regelmatig sushi en dit was toch echt een tegenvaller met bv Sushi van de Sushibar in de stad. Jammer en het geld niet waard. de kwaliteit was wel heel goed.

Verschuur
25 mei 2020

De schnitzels waren weer heerlijk met de groente, alleen de aardappelpuree ontbrak !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Verschuur, fijn dat de schnitzels er groente zo goed gesmaakt hebben. Het spijt ons dat de aardappelpuree ontbrak. onze excuses daarvoor! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Sylvia en Han Wilders
25 mei 2020

Op tijd bezorgd. Onze thuis-BBQ. Het was heerlijk en meer dan genoeg. Voldoende variatie en snel klaar op onze eigen BBQ. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer en mevrouw Wilders, Dank u wel voor uw positieve reactie! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Ruijgrok
23 mei 2020

Ik wil van der Valk een groot compliment geven!! Omdat wij de vorige keer een recensie hadden achter gelaten en niet helemaal tevreden waren kregen wij een bon aangeboden. Wat een service! Deze keer een de hamburger en soep besteld. Nou jullie patat was nu heerlijk ook knapperig. Werd nu dmv karton verpakt! Ook de hamburger was heerlijk en soep heet. Bedankt vd Valk goed geregeld!! Al hoop ik nog steeds dst we snel weer in het restaurant kunnen eten.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Ruijgrok, dank u wel voor de complimenten! Fijn om te lezen dat alles deze keer naar wens is geweest. Wij kijken er ook naar uit u weer te mogen ontvangen in een van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Sascha
22 mei 2020

Vandaag wederom heerlijk gegeten. Per ongeluk had ik mijn afhaaltijd op een uur eerder gezet. Toen we een uur te laat kwamen werd hier niet moeilijk over gedaan. Het eten smaakte prima en vers gemaakt :-).

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Sascha, Goed om te lezen dat je heerlijk hebt gegeten en het mooi is opgelost met het afhaal tijdstip! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

S.
21 mei 2020
Reactie van Van der Valk Thuis

Beste S., 2x 5 sterren, dank u wel! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Wies
21 mei 2020

GEWELDIG, wat een mooi barbecue pakket. Ruim voldoende voor 2 personen. Het was heerlijk, echt een aanrader.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Wies, dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo geweldig heeft genoten. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Jonker
20 mei 2020

Eten was niet zo lekker

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Jonker, wat spijtig om te lezen dat u het eten niet zo lekker vond. We hopen dat het u een volgende keer beter smaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Aad de Winkel
19 mei 2020

Prima eten, nog lekker warm alleen een kwartier te vroeg maar er zijn ergere dingen😁

Reactie van Van der Valk Thuis

Beset heer de Winkel, fijn dat u prima heeft gegeten! En gelukkig was het kwartiertje eerder geen probleem. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Roel en Tiny
19 mei 2020

Het thuis diner was zeer goed verzorgd en van prima kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten. Ook de bezorging was op tijd en het eten was op goede temperatuur. We gaan hier zeker nog eens gebruik van maken.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Roel en Tiny, Wat heerlijk dat u zo lekker heeft gegeten. We kijken uit naar uw volgende bestelling! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Verschuur
19 mei 2020

Weer lekker gegeten en op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Verschuur, top dat u zo lekker heeft gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

carl neimann
18 mei 2020

goede service, op tijd en lekker eteb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Neimann, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoor

Wesley D.
17 mei 2020

Het eten werd gisteren stipt op tijd bezorgd. Het eten was lekker warm en goed van smaak, zoals ik gewend ben van van der valk. Een echte aanrader!

Manshanden
14 mei 2020

Heerlijk gegeten. Vlees goed gaar en prima op temperatuur Keurig op tijd aangeleverd. Voor herhaling vatbaar

Marco
13 mei 2020

Weer heerlijk gegeten met z’n viertjes. Complimenten aan de chef ;-)

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Marco, dank je wel voor de complimenten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Harrie Gort
12 mei 2020

Top en ook op maandag gewoon kunnen bestellen. Ook nog een mailtje dat ze er aan komen.

Vroom
12 mei 2020

Prima op tijd, alles was in orde

Reactie van Van der Valk Thuis

Fijn dat alles naar wens was! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Bart hsster
11 mei 2020
Schipper
11 mei 2020

heerlijk glutenvrij kunnen eten. Alles keurig verpakt en super warm op tafel!

Reactie van Van der Valk Thuis

Goed om te lezen dat u zo heerlijk heeft gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Verschuur
11 mei 2020

Heerlijk gegeten met de grote schnitzel en champions. Wij genieten elke zondag van Uw maaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Wat mooi dat u elke zondag geniet van onze maaltijden! Fijn dat u elke keer zo lekker eet. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

kees
11 mei 2020

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Dank je wel Kees! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Wil Postema
11 mei 2020

Heerlijk gegeten! Goede en snelle levering. Hartelijk dank voor deze service Met vriendelijke groeten. Wil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Postema, Fijn dat u zo heerlijk heeft gegeten! Graag gedaan, Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Catharina
11 mei 2020

Zowel de moederdagbrunch die door dochters was geregeld als het a la carte bestelde diner 's avonds was erg lekker. Brunch voor drie was zelfs te veel voor vier, er gaat vandaag ook nog wat mee naar het werk als lunch. Afhalen in Hoorn was ook goed geregeld, maar we hopen dat van der Valk ook in postcodegebied1715 gaat bezorgen!

Dick Magrijn
10 mei 2020

Het was weer heerlijk! MIsschien een beetje scheef gehouden onderweg, want de jus lag door de zak, maar daar malen wij niet om want we hebben er van genoten.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Magrijn, onze excuses voor het scheef houden! Gelukkig heeft u wel heerlijk genoten van uw maaltijd, dat horen wij graag! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Sabina
9 mei 2020

Zo blij met deze bezorgservice. Eten is altijd op tijd. Het eten smaakte heerlijk en ook de patat was lekker knapperig. Rosé Toos is een heerlijke wijn!

Henny Marx
9 mei 2020

Bbq was fantastisch. Goede kwaliteit en ruim voldoende eten. De bezorging ging eerst mis (had maar de helft) maar dat werd snel en prima opgelost met een verrassing erbij.

Sanna van Houten
9 mei 2020

Tip: bewaar de kruidenboter niet in de buurt van de warme champignon saus, de kruidenboter was volledig gesmolten. En let op het goed afsluiten van de bekertjes champignonsaus, er was er een helemaal leeggelopen onder in de tas waardoor alle verpakkingen vies waren en de saus op

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw van Houten, zojuist heb ik u gesproken over uw ervaringen. Dank u wel voor de feedback en fijn dat het verder allemaal prima heeft gesmaakt! Graag tot ziens bij Valkthuis of in een van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Mj
8 mei 2020

Het vlees was lekker. Bij een bestelling mistte we rijst. De andere gerecht had kokosrijst en dat hoorde er niet. We hadden ivm allergie andere groente maar dat was er niet. Na een gesprek met excuses is het goed opgelost met een tegoed bon.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Mj, graag willen wij ook via deze weg onze excuses aanbieden voor de misgelopen zaken bij uw bestelling. We kijken er naar uit u te ontvangen in een van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Marianne Sabel
7 mei 2020

Na een dag hard klussen wilden we onszelf belonen met een lekkere maaltijd. We kozen bewust niet voor de reguliere snelle hap koerier. Er ontbrak 1 maaltijd in de levering. Nabestellen zou te lang duren. Er is me beloofd dat dat bedrag wordt terugbetaald. De maaltijden hebben ons gevoed, maar voor de betaalde prijs kregen we niet het verwachte smakelijke genot. De burger en de patatten waren lauw. De saté onderscheidde zich niet bijzonder veel van de snelle hap. De side salad was onderin zompig. Echt jammer! Nogmaals, ik betaalde zonder problemen de 74 euro voor 4 maaltijden. Maar dit was een teleurstelling.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Sabel, wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet naar wens is geweest. We hebben u geprobeerd te bellen, maar u helaas niet aan de lijn gekregen. We blijven het proberen, maar willen u alvast langs deze weg onze welgemeende excuses aanbieden. We hopen uw negatie ervaring binnenkort om te mogen zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Ben
7 mei 2020

Perfect op tijd, knapperige friet, meteen klaar om te eten. Niet extra opwarmen of zo. De spiezen met varkenshaas waren prima.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Ben, fijn dat alles zo goed heeft gesmaakt! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Marco
7 mei 2020

Gisteren voor de 4e keer besteld en we hebben zitten genieten. Heerlijk. Alles werd op tijd bezorgd en alles was goed warm. De carpaccio salade was een flinke maaltijd en m'n dochter kon de schnitzel niet eens helemaal op! De kipsaté was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Marco, dat vinden wij goed om te horen! Fijn dat u zo heerlijk heeft genoten. Graag tot de volgende keer! met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Ross
7 mei 2020

Het vlees was heerlijk en de zalm ook. Aardappelpuree en lekker wat groente. Genoeg plukbrood. En de carpaccio was echt heel lekker. Er zat alleen naast de puree nog iets, wij denken bloemkoolpuree, die mogen jullie wel weglaten. Keurig op tijd en nog een extra mail dat jullie onderweg waren. Top, bedankt

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Ross, heerlijk dat alles zo lekker heeft gesmaakt! dank u wel voor uw positieve feedback en graag tot ziens, online of in een van onze restaurants als dat weer mag. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Nicole Vet
7 mei 2020

De maaltijd was goed warm.absoluut een verbetering

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Nicole, wat fijn dat het deze keer wel naar wens is geweest! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Martijn Ooijevaar
6 mei 2020

Patatjes ontbraken, saus bij cheesecake ontbrak en de aardappelpuree van de sukade was vpor de helft uit de verpakking gelekt. Eten was verder ongeveer op tijd en wel lekker.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Martijn, We hebben u inmiddels gesproken. Nogmaals onze excuses dat de bestelling niet geheel soepel is verlopen. We kijken uit naar een volgende bestelling! bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Smit
6 mei 2020

Heb bestelling nog niet ontvangen, bestelling wordt op moederdag bezorgt. Kon op bestelformulier geen datum opgeven voor bezorging. Telefonisch contact opgenomen voor bezorging op moederdag.

Herpt, van
6 mei 2020

Het bestelde eten was lekker. Alleen de beloofde meegestuurde kookinstructies ontbraken bij thuiskomst. Tijdens een telefonisch contact met Hotel Hoorn , werd ik doorverbonden met de keuken en heb mijn kookinstructies ontvangen van de chef-kok !!!??!!! Haahahah.....goed opgelost dus en lekkere asperges gegeten !!👍👍👍😎 Voor een bedrijf dat 'normaal' niet aan afhaalmaaltijden doet is deze oplossing, tijdens de Corona-crisis, dus prima geregeld.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer, mevrouw van Herpt, Dank u wel voor uw positieve reactie! Onze excuses dat de kook instructie in eerste instantie was vergeten, maar fijn om te lezen dat het goed is opgelost en alles heerlijk heeft gesmaakt. Graag tot ziens! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Marjo
5 mei 2020

Weer heerlijk gegeten.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Marjo, wat fijn dat je weer heerlijk hebt gegeten! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Remmers
5 mei 2020

Had 2 maal broodjes besteld, er was er 1. Daarnaast was de Wagyuburger niet doorbakken zoals ik aangegeven had, maar medium rare.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Remmers, het spijt ons om te lezen dat de bestelling niet helemaal goed is verlopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. We hebben u geprobeerd te bellen, maar hebben u nog niet kunnen bereiken. Ondanks alles hopen we u toch weer als gast online of in een van onze restaurants als dat weer kan te mogen ontvangen om uw negatieve ervaring om te zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk hotel Hoorn

Bert Meutstege
5 mei 2020

We hadden twee burgers besteld waarbij ik had aangegeven 1 burger goed doorbakken te willen hebben en zonder blauwe kaas i.v.m. zwangerschap. We kwamen er helaas achter dat beide burger niet doorbakken waren en beide geen blauwe kaas bevatte. Vooral het niet doorbakken geeft weinig vertrouwen om nog eens te bestellen bij V.d Valk Thuis.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Meutstege, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet helemaal goed is verlopen. We hebben u een aantal keer geprobeerd te bellen, maar u helaas niet aan de telefoon kunnen krijgen. Via deze weg bieden wij u onze welgemeende excuses aan! We hopen uw negatieve ervaring in de toekomst weer om te kunnen zetten in een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der valk Hotel Hoorn

Fer Verreij
5 mei 2020

Prima kwaliteit, goed verzorgd en keurig en hygiënisch verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Verreij, dank u wel voor uw positieve feedback! Graag tot ziens bij Valk thuis of in één van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Goedhart
4 mei 2020

Ik had de maaltijden besteld voor mijn ouders, erg moeilijke tijd voor ze, en voor mij. Dus iets lekkers besteld. Het was heel goed ontvangen! Complimenten voor de kok en de service! Het was precies op tijd klaar, heb het opgehaald en ze hebben gesmuld! Dank jullie wel! Gaan we vaker doen!

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Goedhart, dank u wel voor uw complimenten! Fijn dat het in de smaak viel, we kijken uit naar uw volgende bestelling. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Astrid van Kol
4 mei 2020

Ik had de carpacio salade, vlees was heerlijk maar de sla was oud, sommige blaadjes vergaan, stronken erin. De artisjokken harten, veel te hard, tip, die van Ah zijn om te zuigen. Ik vind het heel erg om dit te moeten schrijven, 2 teleurstellingen op rij. Niet Van der Valk waardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Kol, het spijt ons dat de bestelling niet naar wens is geweest. Ik heb u zojuist gesproken en wil nogmaals onze excuses aanbieden en u bedanken voor uw feedback. We kijken er naar uit u weer in één van onze restaurants te ontvangen als dat weer mogelijk is! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Verschuur
4 mei 2020

Heerlijke stukken kip, lekkere rijst. Wij zagen niet de groene asperges zoals aangegeven. Misschien de kerriesaus apart in een bekertje om zelf op de rijst te verdelen. Weer prachtig op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Verschuur, Wat fijn dat het eten en de bezorging naar wens is geweest! Dank u wel voor uw tips, we zijn continue aan het kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren. We kijken uit naar uw volgende bestelling of bezoek aan één van onze restaurants! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Ben Dijkhuizen
3 mei 2020

Bestellen en vooraf betalen is uiterst gemakkelijk. De bezorging was stipt op tijd. Alles was goed verpakt zodat het hoofdgerecht nog op temperatuur was na afloop van het voorgerecht. Helaas ontbraken twee voorgerechten maar dat werd na wat getelefoneer snel hersteld. Afgezien van de kleffe gnocchi was de kwaliteit goed.

M. Bleekrr
3 mei 2020

Het hoofdgerecht was al te veel afgekoeld. De patat was slof. Doordat we wisten dat het hoofdgerecht stond af te koelen hebben we het voorgerecht in no time naar binnen gewerkt. Tip is om de warme gerechten zo aan te bieden dat ze thuis in de oven kunnen worden opgewarmd.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Bleeker, wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben u geprobeerd te bellen, maar hebben u niet kunnen bereiken. Onze welgemeende excuses voor de kwaliteit van de frietjes en de temperatuur. Dank u wel voor uw feedback! we blijven kijken hoe we onze kwaliteit kunnen verbeteren. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Ria de Jong
3 mei 2020

Niets op aan te merken, goed verzorgd, smaakte allemaal goed. We hebben nu in korte tijd voor de 3e keer online besteld, is het zo dat je per keer 1 pnt spaart? Ik had zoiets gelezen bijbel 1e keer bestellen. Ik hoor van jullie. M.vr.gr. Ria de Jong.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw de Jong, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! u spaart inderdaad 1 punt per bestelling. De spaarpunten worden aan uw e-mail adres gekoppeld. Bij 5 spaarpunten heeft u een volle spaarkaart en krijgt u via de mail een kortingscode voor bij de volgende bestelling. Dit gaat allemaal helemaal automatisch voor uw gemak! Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Anoniempje
3 mei 2020

Eten was niet zoals we gewend zijn van van der valk wel lekker maar niet waard voor je geld.

Reactie van Van der Valk Thuis

We hebben u zojuist even gesproken. Wat jammer dat u niet helemaal tevreden was over uw dessert. We hopen dat het een volgende keer wel naar wens is! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Esther
2 mei 2020
Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Eshter, bedankt voor de 5 sterren. Fijn u zo tevreden bent. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Eline
1 mei 2020

Ik had graag 4 sterren willen geven, maar was lichtelijk teleurgesteld door het vrijwel ontbreken van groene asperges bij de kip kerrie, terwijl dit wel in de omschrijving vermeld staat.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Out, wat vervelend om te lezen dat de kip kerrie door het ontbreken van de Asperges niet helemaal naar wens was. Onze excuses! We hebben u inmiddels gesproken en kijken uit naar uw volgende bestelling. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Lex Meijer
30 april 2020

Kwaliteit was redelijk maar incompleet: de aspergesalade was een gewone basissalaris en het gratis brood ontbrak. Verpakking is lastig om over te doen op gewoon servies.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Meijer, bedankt voor uw reactie. We hebben u inmiddels gesproken en kijken uit naar uw volgende bestelling. We gaan er alles aan doen om die goed te laten verlopen! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Piet Jong
30 april 2020

Ik kan nog geen beoordeling maken over het geleverde diner. Aangezien wij de bestelling geplaatst hebben voor 6 mei a.s. i.v.m. ons 55e huwelijksdag. Echter qua organisatie ging het fout. In de rubriek OPMERKINGEN hadden wij dat geplaatst. Echter met 10 minuten een mailtje met de mededeling dat om 18.30 uur de bestelling kon worden opgehaald. Direct de telefoon gepakt en uitgelegd wat er aan de hand was met deze bestelling. Wij dachten O K voor de Moederdag is het ook al te bestellen dus dit zal geen probleem zijn. De medewerkster beloofde ons het direct te zullen herstellen en dat het op 6 mei om 18.00 uur gereed zal zijn. Dat is dan weer TOP. Duidelijkheid op de website is hierover aan te bevelen. Met vr. groet Piet Jong.

M v kalken
29 april 2020

Wij gaan normaal graag uit eten bij van der valk. Nu 3 gangen menu besteld, is zeer zwaar tegen gevallen niet van der valk waardig. Was niet warm en zeker niet lekker. Doen we nooit meer.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer van Kalken, wij vinden het spijtig om te lezen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hebben vandaag geprobeerd contact met u op te nemen, maar dat is helaas nog niet gelukt. We hopen u in de komende dagen nog even te spreken. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Es
29 april 2020

Prima!

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Esther, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Corne
29 april 2020

Heerlijk gegeten, super makkelijk te verwarmen. stipt op tijd bezorgt. Alleen het eitje van de salade miste. maar goed die had ikzelf nog wel liggen dus was alsnog compleet. Verder hoop ik snel gewoon naar het restaurant te kunnen gaan om lekker te eten.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Corne, bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Onze excuses voor het vergeten eitje, we zullen daar beter op letten. We kijken er net als u naar uit u weer in een van onze restaurants te mogen ontvangen! Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

rijks
29 april 2020

heelijk gegeten super lekker en je proeft dat alles lekker vers is. zelfs de patatjes zwaren krokant top!

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw Rijks, dank u wel voor uw reactie. Wat fijn om te lezen dat het u allemaal zo goed heeft gesmaakt! we kijken uit naar uw volgende bestelling. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Dick Magrijn
28 april 2020

Weer keurig op tijd, weer vriendelijk personeel, weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste heer Magrijn, dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn dat alles naar wens is geweest. We kijken er naar uit u weer van dienst te zijn, via Valkthuis en hopelijk ook snel weer in één van onze restaurants. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Rijpke
28 april 2020

Eten koud Misschien idee servetten er bij en stop geen er geen rekening bij Dit was een cadeau

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Maarten, dank u wel voor je bericht, We hebben u inmiddels gesproken en zullen er alles aan doen bij een volgende bestelling te zorgen dat alles naar wens is. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

Adal
27 april 2020

Easy to order and delivery was 15 minutes earlier. Delivery person was polite and observed the 1.5m social distancing. Great good and great service. We will order again and definitely visit the restaurants when it's open again! During these challenging times, we wish your business all the best and we'll order again soon! Wishing everyone good health and virus free!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Thank you for your review! Nice to hear that everything was to your liking. With kind regards, Van der Valk Hotel Hoorn

E de wit
27 april 2020

Gisteren zalm besteld alles was kkoud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw de Wit, het spijt ons dat de bestelling niet warm bij u is aangekomen. We hebben u inmiddels gesproken en kijken uit naar uw volgende bestelling om uw ervaring weer om te zetten naar een positieve ervaring. Met gastvrije groet, Van der Valk Hotel Hoorn

J. van der Zwaag
27 april 2020

Saté viel erg tegen. Niet erg warm en met alleen een beetje rijst erbij vonden wij het te duur voor wat je krijgt. Met de patat erbij was het ook voedzamer. Dit bestellen wij zo niet meer! Vriendelijk groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten de Boer
26 april 2020

Goed eten weinig groente. Ik ben bij van der Valk gewend dat je meer groente krijgt.

Anoesja
25 april 2020

Salade was lekker, totdat ik er achter kwam dat er een dikke zwarte haar in het eten zat. Ben zelf blond. Verder niet meer opgegeten, erg teleurgesteld, vond het zonde van een nog best prijzige maaltijd en helemaal in deze periode is hygiëne erg belangrijk.

Ria Nolles
25 april 2020

Ik had extra saus besteld en betaald. Is nooit geleverd. Heb klacht ingediend via mail, niets van gehoord

Paul
25 april 2020

Lekker warm eten op de afgesproken tijd. De hamburger was een beetje vettig, daarom geen 5 sterren, maar de sate, rijst en frietjes waren prima. Goed voor herhaling.

Ger Luikens
25 april 2020
Wies
24 april 2020

Wij hadden asperges besteld, we kregen de bestelling prima op tijd. Wij vonden dat er veel te veel boter bij de asperges was, de asperges zwommen erin. En de krieltjes waren na 10 minuten nog niet gaar. En wij moesten bellen voor de beschrijving want die zat er niet bij. Jammer

Marco van Veelen
24 april 2020

Gisteravond kipsaté en Carpaccio met div. broodjes en aïoli besteld. Ik had een voucher gekregen omdat de 1e keer dat we hadden besteld de saté lauw was. De saté was dit keer goed warm (alleen gek dat er vraagtekens stonden bij de opmerking waar ik had aangegeven dat de saté bij de 1e levering lauw was, maar goed). Echter, bij de order ontbraken de diverse broodjes en aïoli. Dit terwijl het als 1 product wordt verkocht en ook op de bon stond: Carpaccio salade (+Dressing apart,+Verschillende vers afgebakken broodjes met aioli en kruidenboter). Er is dus ook voor betaald. Ik heb een foto gemaakt van wat we hebben ontvangen en vraag me nu af: krijgen we het geld voor de niet ontvangen broodjes/aïoli terug? Hoe wordt dat precies afgehandeld? Los van dat we dus de broodjes en aïoli niet hebben ontvangen as de dressing ook al gewoon over de salade heen gedaan, dit terwijl we juist de dressing apart wilden hebben en dit ook zo staat vermeld in de omschrijving.

Gerard Eijken
24 april 2020

Prima van kwaliteit, doet weinig onder voor opgediend eten in het restaurant. Zelfs de patat was krokant.

Bob
24 april 2020

Heerlijke Vega Burgen Alles was goed warm... Top !!!

Astrid
24 april 2020

De broodjes vergeten 1 belletje en kregen als excuus een dubbel portie

De Haan
23 april 2020

Was echt top! Ook ivm allergie goed aangepast!

Ad Hamaker
23 april 2020

Heerlijk 4-gangen aspergesdiner. Indien nodig even opwarmen en genieten maar.

Peter
23 april 2020

Ik had geen rijst en aardappelgezichtjes bij de menu's besteld, maar friet... De rijst die er nu toch bij zat was niet geheel gaar en had de smaak van de kartonnen verpakking overgenomen. Verder prima, maar prijs/kwaliteit technisch in mijn ogen niet voor herhaling vatbaar.

Dolly Verweij
23 april 2020

Had bij opmerkingen verteld dat de bezorging op de boot afgeleverd moest worden t.o. nr.29 , wist de bezorger niet dus belde hij bij woonhuis aan. 2 menu's besteld 1 was warm en de andere koud, leuk als tegelijk wilt eten. Bij de asperges geen opwarm instructies.

Ruijgrok
22 april 2020

Ik begrijp dat jullie echt je best doen. En het vlees en vis was lekker. De patat was erg klef. Dit ook omdat de zakjes dicht waren gemaakt. Jullie waren 2x wat vergeten maar dit hebben jullie snel achter elkaar opgelost. We hebben het geprobeerd dit omdat mijn dochter geslaagd is voor haar examen en we anders uiteten zouden gaan. Maar ik hoop toch dat we snel weer gewoon bij jullie kunnen eten!

Monto
20 april 2020

Het eten was zeer flauw, weinig smaak, was niet heel warm, en alles wat we der bij kregen zoals: aardappelpuree was zeer vies, kruiden boter was zuur, dit ben ik niet gewend van van der valk en dan betaalt je der ook nog een dure prijs voor zonde van het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
20 april 2020

2 schnitzels besteld. Er werd er eentje bezorgd. Nadat ik gebeld had kreeg ik mijn tweede schnitzel. Bovendien was de eerste bestelling van heel iemand anders, dat zagen we later op de bon. Dus gezellig samen dineren zat er niet in. Geen tweede keer voor ons!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.A. Verschuur
20 april 2020

Heerlijk gegeten, ook Uw Paasmenu was erg goed en gevarieerd'Wij oudjes hebben er twee dagen van gegeten ! Fijn dat jullie bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther bijl
19 april 2020

Heerlijk gegeten, goed verpakt.

Fam Oud
18 april 2020

Wij werden gebeld U bestelling komt er nu aan maar zat toch nog klein 25 min tussen . Verder moesten we snel eten i.v.m. temperatuur. Vooral het zakje patat was snel koud. Het zag er verder allemaal goed uit en ruim voldoende. Het koud worden zat waarschijnlijk in de tijdsduur van bezorgen.

Hoogeveen
18 april 2020

Toetjes waren niet de bestelde toetjes

Amanda
16 april 2020

Makkelijk en snel te bestellen via de site, perfecte en zeer vriendelijke service (precies op tijd geleverd bij zowel mijn ouders als ons), netjes verpakt en warm gehouden en zoals altijd hebben we heerlijk gegeten! Bedankt!

Lissy
16 april 2020

Lekker gegeten!

Nicole Vet
16 april 2020

Het eten was echt koud.dit was de derde keer dat we bestelden maar deze keer was het eten koud,de 2 keer hiervoor was het prima

FIEDLERELSE
15 april 2020

Prima geregeld en voor herhaling vatbaar in deze tijd.

Konijn
14 april 2020

Persoonlijk vonden wij de afhaal niet van de kwaliteit als we gehoopt hadden (in vergelijking met dineren bij Van der Valk). De patat, aardappeltjes en groente was 'slap'. Vlees en vis was dik in orde.

Jkwakman
14 april 2020

Het eten was lekker. Fijn dat er groente bij zat. Patat in overvloed. Vlees was heerlijk. Het was voor de eerste maal dat wij bij jullie bestelde, dus wij moesten er even aan wennen. Het eten was lauw.

Yvon Visser
13 april 2020

Heerlijk gegeten, goed verzorgd, en meer dan genoeg..niet te zuinig

Van der Bel
13 april 2020

Was heel lekker en goed warm! En perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

prumper
13 april 2020
Ellen
12 april 2020

Heerlijk, zo kan bezorgen/afhaal dus ook smaken! Het jasje vd schnitzel was krokant tot de laatste hap :-) Toppertje was toch wel het passievruchten-ei *****

Diana
12 april 2020

Prijs- kwaliteit verhouding. Carpaccio was heerlijk, vlees was ook wel goed maar groenten iets minder en cheesecake ook. Daarbij wordt het natuurlijk wat lauw door het afhalen.

Rodin
11 april 2020

Onze bestelling kwam exact op tijd. We hadden gehoopt op lekker eten (wat we gewend zijn van Van der Valk). Het viel echter wat tegen. Friet was koud en slap, burger was ook koud en broodplankje stelde weinig voor. Varkenshaassate was wel lekker. Al met al het geld wat we ervoor betaald hebben niet waard. Jammer dat ik het moet zeggen, maar dit was de eerste en de laatste keer.

Bart van Lint
10 april 2020

Snel thuisbezorgd, goede kwaliteit vriendelijke bediening!

mi
9 april 2020

Goede service. Hoofdgerecht was erg lekker. Verder niet heel speciaal. Aioli was echt wat mis mee want dat stonk en smaakte heel chemisch. Dat was jammer.

Hoogeveen
9 april 2020

Had voor dit geld wel wat meer aardappeltjes bij gemogen

Esther
8 april 2020

Het eten was al erg afgekoeld. Misschien handig om te investeren in warmhoudtassen. De vorige keer was het eten wel goed warm.

Miranda
8 april 2020

De carpaccio was zalig, broodje ook. Super lekker. Toen het hoofdgerecht. Dat was lauw en had denk ik al enige tijd staan uitdrogen onder een warmte lamp, de saté dan. De schnitzel was prima. Patat lauw. Toetjes perfect.

Jacqueline
8 april 2020

Weer lekker gegeten!

Anoniem
7 april 2020

Perfecte bezorging, eten was heerlijk!

vos
7 april 2020

Bestelt voor 18.00 uur en ook opgehaald om 18.00 uur, het stond klaar, ik hoefde niet te wachten. De sliptongen waren heerlijk, jammer alleen dat het niet heel erg warm was.

Astrid van Kol
7 april 2020

Ik had kipsatte besteld, als er in het menu had gestaan dat het van Kippendijen vlees was geweest had ik het niet besteld, hou nl niet van vet. Mijn man zijn burger was gewéldig. Maar stevig aan de prijs.

Kayleigh Rood
6 april 2020

Wij hebben met meerdere personen gegeten en hebben dus ook meerdere meningen over het eten. Bezorging was super en optijd! Alleen het eten was koud. Het voorgerecht was super en ontzettend lekker maar bij het hoofdgerecht was de patat heel slap en echt niet lekker en de biefstuk was gewoon echt niet smakelijk. Koude biefstuk, slappe patat maar de carpaccio was heeerlijk! Bezorging eerder dan verwacht. Dat is vaak positief. Maar nu was het misschien juist om het nog enigsinds warm te laten zijn. Wan hoewel het er goed uit zag was het niet zo lekker. Patat was slap, vis was koud en alle vocht van de groente zorgde dat de verpakking bijna uit elkaar viel. De salade was te grof Bordgroenten apart verpakken van de patat en het vlees, nu trekt het vocht uit de groenten in de patat en in het vlees Wij vinden dat we veel en veelste veel geld voor dit hebben moeten betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

...
6 april 2020

Het was een zware tegenvaller. Prijs-kwaliteit totaal niet in verhouding. We hebben veel geld betaald voor een half rauwe hamburger, lauwe droge aardappeltjes en slappe, lauwe patatjes. Groente bij de catch of the day was niet meegeleverd evenals de frietjes. (Later bleek er een heel klein bakje friet te zijn; voor drie personen....). Er zat weinig smaak aan het eten. Bovendien werd het ook nog eens een half uur later bezorgd dan de aangegeven tijd bij bestellen. Hier kregen wij wel een mail over, maar zet de tijd er dan niet tussen als je dat niet haalt! Gebeld over de niet geleverde groente en frietjes. Vriendelijke vrouw aan de lijn. Het zou alsnog bezorgd worden incl. Een kortingscoupon. Half uur later kwam het. Dit keer waren de frietjes wel warm. Het kan dus wel. Attent om een kortingscoupon te geven, echter zullen wij geen bestelling meer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
6 april 2020

Het vlees was prima, helaas waren de aardappels niet gaar doordat ze heel grof gesneden waren. Verder was het vrij goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
6 april 2020

Bezorgen duurde 1,5 uur, dat wisten we helaas pas nadat de bestelling al gedaan was. Dus een tip, als het druk is en ik snap dat het dat is in deze tijd en ook zeker rond de tijd van onze bestelling, laat dan van tevoren weten dat het druk is, anders had ik elders besteld namelijk. Wel netjes afgeleverd op de tijd die in de mail was aangegeven, dat was top en mooi contactloos! Eten was op zich goed, maar de komkommertjes en snoeptomaatjes van de kidsmenu’s zaten duidelijk al lange tijd in de bakjes, die waren allesbehalve vers. Al met al had ik er iets meer van verwacht, ik ga me beraden of ik nog eens hier ga bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

apc groot
6 april 2020
cindy
6 april 2020

De prijs is te hoog voor wat je krijgt geleverd Ook was het eten lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mw. V. Van Tiggelen
6 april 2020

Eten was op zich prima, alleen niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karl Verschuur
6 april 2020

kipsate was lekker, misschien wat meer pindasaus voor over de rijst. De bezorging was stipt op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j van der zwaag
6 april 2020

lekker. alleen de aardappeltjes waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria de Jong
5 april 2020

Alles prima verzorgd.

Maarten de Boer
5 april 2020

Ik had bij het hoofdmenu wel frietjes verwacht. De bezorging was een half uur later. Dat kwam door de drukte. Maar dan mogen jullie dat wel aangeven dat het wat later komt. Verder was het eten wat je van Van Der Valk verwacht super dus.

Michel
5 april 2020
Bos
5 april 2020

Te duur voor wat je krijgt. Bezorging was niet in 1x goed gegaan maar wel opgelost.

De Haan
5 april 2020

Friet was helaas slap, en bij de carpaccio zat geen parmazaan. Als beide goed was geweest was het een 5 sterren score. De sucade was voortreffelijk net als de schnitzel toscane

D de Haas
5 april 2020

Goedendag , de maaltijd zag er goed uit. De vis hebben mijn ouders met smaak gegeten. Ze zijn ouder en hun eetgewoonte is gaar eten. ze vonden de groente niet zo lekker om het rauw was . ik heb zelf ook even een hapje meegegeten om te weten wat ze aten. ik heb het wel gewaardeerd gr D de Haas

Nieuweboer
4 april 2020

Het rook iets minder lekker, dan komt misschien door het karton! Service bestellen was top!

k.groot
4 april 2020

het was keurig op tyd en heerlijk behalve de appelmoes dat vonden wij voor 1.50 wel weinnig en duur

Dick Magrijn
4 april 2020

Was weer lekker, jammer dat de rijst er niet bij zat. We hadden 2 varkenshaassate, waarvan 1 met friet en 1 met rijst. Er zat alleen 1 friet bij. Maar het geeft niet, we hebben er evengoed van genoten.

Sheela
4 april 2020

Bezorging was erg laat, maar begrijpelijk in deze periode. Tweede keer dat we bestelde en hoewel de eerste keer echt heel erg lekker was viel het nu enorm tegen. Het vlees was mega rauw en alles was koud. Zat er de eerste keer allerlei tubetjes extra saus was er nu niks bij en moesten we met 2 stukken vlees 1 klein bakje saus gebruiken. Al met al zonde van het geld, erg jammer aangezien de eerste keer wel erg lekker was

Karin
4 april 2020
Hans de Vries
3 april 2020

De zalm en schnitzel waren van een goede kwaliteit maar de sprankelende warmte was er wel vanaf. Op zich lekker gegeten maar we missen wel de sfeer van het eten en bediening in het restaurant.

John Van Lieshout
3 april 2020

Bezorging liet 1,5 uur op zich wachten, dit is echt veel te lang als je dat niet van te voren weet. Eten was aardig, maar prijs/kwaliteit stond niet in verhouding.

Sb
2 april 2020

Het eten was erg lekker. Alleen was een voor gerecht niet mee geleverd en duurde het ruim 3 kwartier tot die er was. Ook geen excuus ofzo bij het afgeven van het vergeten voorgerecht. Erg jammer. Ik had wel verwacht dat daar iets mee gedaan zou worden

Annema
2 april 2020

Het hoofdgerecht was te koud, ondanks dat wij het hoofdgerecht in de oven hadden gezet (50 gr) om te kunnen genieten van het voorgerecht

Marlies
1 april 2020

We hebben 2x besteld. De bezorging is goed, maar kwaliteit van het eten is matig. Weinig smaak. We hadden de entrecote (chef's special van die dag), daar zou bernaisesaus bij zitten, maar er zat geen saus bij. Ook de burger vond ik weinig smaakvol. Hoeveelheid is wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert Jan Dijkstra
1 april 2020

Op de 1e plaats een mooi initiatief dus TOP, desgevraagd wel 2 kanttekeningen : 1. Frietjes en aardappelen waren nagenoeg afgekoeld. 2. volgens menu stond er bij de sliptong nog groente vermeld ; deze is er niet bijgeleverd. MAAR nogmaals mooie ontwikkeling in deze barre tijd ; dus compliment in het algemeen !

Sabrina Hoks
31 maart 2020

De afhaal bestelling viel ontzettend tegen. Het broodje was oud en viel uit elkaar, als er 18 euro voor wordt gevraagd mag het best een “luxe” bol zijn die niet uit de vriezer lijkt te komen en vers is. Het vlees was totaal door gebakken met weinig tot geen smaak. Het broodje bevatte 2 romain blaadjes sla en wat saus - het tegenovergestelde wat de website je voordoet te laten bestellen. Een keer een nooit meer

Sharon
31 maart 2020

Bestelling was keurig op tijd. Smaak van de gerechten was goed. Carpaccio erg smaakvol Entrecote was wat taai. Porties meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
31 maart 2020

Het eten was erg lekker! Zeker een aanrader en goede prijsverhouding. Wij hadden de rundercarpaccio, tournedos, sliptong en cheesecake. Alleen miste de salade die hoorde bij de catch of the day (sliptong). Ik heb gebeld om dit door te geven, maar wilde er verder geen punt van maken. De cheesecake met maple syrup was heerlijk!

Marijke
31 maart 2020

Vandaag chefs menu en cateh of the day gehaald. De tounados was veel te rauw!! Bij de sliptong zat geen salade, alleen aardappeltjes. Ook was alles lauw, het moet beter verpakt worden. In karton kan het ook niet warm blijven. Geen aanrader helaas.....

Monique
31 maart 2020

Het eten was niet wat ik gewend ben. De Caesar salad bestond grotendeels uit sla met de harde kern er nog in. Bacon was droog en volgens mij geen dressing erop. De paar gebakken aardappeltjes waren hard. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Wit
31 maart 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.